Recensie: Hartendief – Emma Anna

Ik heb al meerdere boeken van Emma Anna gelezen en ik keek uit naar de nieuwste van haar. Hartendief is het nieuwste sexy verhaal van deze auteur en ik mocht hem lezen! In mijn recensie vertel ik je er meer over. Lees je mee?

Het verhaal van Hartendief

Hier gaat ‘Hartendief’ over:

Op haar laatste stagedag in de apotheek komt de tweeëntwintigjarige Artemis oog in oog te staan met de mooiste man die ze ooit heeft gezien – serieus, de mooiste. Maar ook met een man die de hoofdrol in haar toekomstige nachtmerries zal gaan spelen.

Getraumatiseerd doet ze de deur achter zich dicht en besluit het hele voorval gewoon te vergeten. Amon, haar broer, is bezorgd en wil haar meenemen op de zomertournee van zijn band Two Dimensions. Maar dan maakt ze kennis met de nieuwe bassist van de band. Een man met ogen die haar wel heel erg bekend voorkomen. Artemis’ eentonige leven heeft niet alleen een flinke opdonder gekregen; het ziet er nu ook nog eens naar uit dat het drastisch zal veranderen.

Mijn mening

De voorkant van ‘Hartendief’ is ontzettend sexy. Het is misschien ook wel typisch het genre new adult, maar het past sowieso bij de sexy sfeer in het verhaal.

De stijl van Emma Anna is enorm ontwikkeld en heel mooi gegroeid. In dit verhaal komt haar stijl nog beter naar voren. Dit verhaal is niet mijn favoriet, want dat is ‘Ooit in september’, maar ‘Hartendief’ laat wel de groei van Emma Anna als auteur heel goed zien.

In het begin moet ik heel erg wennen aan het verhaal en loopt het een beetje stroef. De heftige gebeurtenis zet je op scherp, maar gebeurt voor je gevoel te snel. Het is wel vanaf pagina één een heel erg leuk verhaal.

Op een natuurlijke, maar snelle manier weet Emma Anna diepgang te creëren bij haar personages zonder dat het te snel of overdreven voelt. Er is over elk karaktertrekje goed nagedacht en de personages klikken als een puzzel in elkaar.

Naast heel leuk is het verhaal ook spannend en enorm sexy. Ja, er zitten seksscènes, maar die voelen niet ordinair. Het is juist gedoseerd.

En dat einde… ik wil meer! Ik hoop dat we snel weten hoe het verhaal van ‘Hartendief’ verdergaat.

Op een natuurlijke manier creëert Emma Anna diepgang in haar personages. Het is een sexy verhaal met meerdere lagen! Genieten!

Meer lezen van Emma Anna?

Blogtour Hartendief

Mijn recensie maakt deel uit van de blogtour rondom Hartendief. Deze leuke bloggers doen ook mee:

Liefs,

Veronique

*Bedankt Emma Anna voor het boek!

Je kunt dit boek bij de lokale boekhandel en o.a. Bol.com bestellen.

*Dit boek is een recensie-exemplaar. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.

*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Gegevens van Hartendief

Auteur: Emma Anna
Uitgever: EmmaBooks
ISBN paperback: 9789464068184
ISBN e-book: 1230004897316 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge