Recensie: Vecht voor jou – Emma Anna

Vecht voor jouVan schrijfster Emma Anna las ik al ‘Mijn hele leven lang‘ en ik keek uit naar een nieuw boek van haar. Emma Anna stuurde mij haar nieuwe boek Vecht voor jou op. In deze recensie vertel ik je meer over dit boek. Lees je mee?

Het verhaal 

‘Vecht voor jou’ gaat over Hannah Mackenzi. Ze krijgt een baan bij de uitgeverij waar ze altijd al wilde werken. Na een gewelddadige relatie is haar zelfvertrouwen beschadigd, maar wanneer ze haar baas Luc leert kennen, komt daar verandering in. Luc Wennam heeft het allemaal: 2 goedlopende bedrijven, genoeg geld en een mooie verloofde. Hij wordt echter bedrogen en hij realiseert zich dat hij nooit meer terug wil naar het  ‘succesvolle’ leven. Hij komt erachter dat hij het ’thuis’ terugvindt in Hannah. Verliefd worden is makkelijk, maar vechten voor de liefde is lastig. Vooral als de vrouw van wie je houdt voor haar leven verminkt is en je verleden nog een troef heeft.

Mijn mening 

‘Vecht voor jou’ is heerlijk romantisch. Soms is het een tikkeltje voorspelbaar, maar toch zal het je ook verrassen. De combinatie tussen voorspelbaar en verrassend is heel goed gedaan.

De schrijfstijl van Emma Anna is heel goed en past perfect bij deze new adult. De schrijfstijl is verbeterd ten opzichte van ‘Mijn hele leven lang’. De personages hebben meer diepgang en de relatie tussen Hannah en Luc is veel beter en ontwikkelt zich geloofwaardiger.

‘Vecht voor jou’ is geen oppervlakkige roman, maar bevat heftige thema’s, zoals geweld en je grenzen kunnen en durven aangeven.

Soms mis je wel wat informatie en dan had je het gevoel alsof je iets miste. Met meer informatie over bepaalde situaties zou het verhaal nog beter tot zijn recht komen. En… het einde: ik wil geen spoilers weggeven, maar ik ben heel benieuwd naar het volg in deze serie!

Vecht voor jou is heerlijk romantisch. Hannah en Luc komen tot leven!

Liefs,

Veronique

*Bedankt Emma Anna voor het boek!

*Dit boek is een recensie-exemplaar. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.
*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Dit boek kopen?
Boeken algemeen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge