Veronique’s Week 13: Hoe lees ik zoveel boeken?

In Veronique’s Week neem ik je mee in mijn week of klets ik gezellig met jullie.

In deze Veronique’s Week neem ik je weer mee in mijn week. Deze week las ik ontzettend veel boeken. Ik vertel je hoe ik dit doe en geef mijn tips om meer te lezen. Lees je mee?

Zaterdag

Ik lees vooral eigenlijk heel veel in het weekend. Een boek, onesie, dekentje en thee en ik ben gelukkig. Ik kan me helemaal terugtrekken in mijn bubbel en gerust een boek uitlezen van 200 pagina’s in een middag. Ik neem gewoon echt de tijd om te lezen en maak er een ontspannende bezigheid van.

Op zaterdag las ik Bestemming onbekend van Paul Mosier uit. Een heel mooi boek met hele mooie zinnen.

Daarna was ik nog nieuwsgierig naar Niets van Maaike Helmer. En mijn hemel… deze kwam binnen. Het raakte en confronteerde me met mijn eigen verhaal. Het liet me even goed nadenken. Dit boek is trouwens echt een dikke aanrader.

Zondag 

Zondag ging ik naar mijn beste vriendinnetje en gingen we samen naar de Intratuin. Ik keek mijn ogen uit en zag allerlei (soms lelijke) kerstballen. Daarna keken we nog een kerstfilm. Heerlijke middag!

Bij Intratuin kocht ik deze blauwe waxinelichthouders. Dit is namelijk dezelfde kleur als mijn kerstballen!

’s Avonds kroop ik met een kerstfilm op de bank. Genieten!

Maandag

Nieuwe week, nieuwe kansen. Ik maakte een aantal foto’s bij de Omgaan met Agressie-training. Tof om bij te wonen! Verder was het gewoon heel druk en ik was blij toen ik ’s avonds een boek kon lezen!

Ik las De Centurion #1 van Owan Drake uit. Een mooie ode aan een vriend.

Dinsdag

’s Ochtends werkte ik tussen allerlei afspraken door in een restaurantje. Ik was best productief en kreeg veel af. ’s Middags ging ik naar stage en werkte ik keihard aan de nieuwe site van mijn stagebedrijf.

En de Veronique’s Feestweek komt er bijna aan! Hier alvast een leuk plaatje om erin te komen 😉

Woensdag 

Woensdag was ik kapot. Ik maakte foto’s van een andere stagiaire voor op de social media van mijn stagebedrijf. Heel leuk om te doen! ’s Avonds ging ik in bad met badzout van de DM, maskertje van Kneipp en dit romantische boek.

Vecht voor jou van Emma Anna is echt een aanrader. Het is romantisch, heeft diepgang en ik ben heel blij dat er een deel 2 komt.

Dit is een tweede tip van mij om veel te lezen. Ik kijk heel weinig tv en soms plan ik heel bewust een leesavond in. Ik ga in bad en kruip daarna op de bank. Lezen is voor mij ontzettend ontspannend en helpt me afschakelen na een drukke dag. Voordat ik ga slapen, lees ik soms ook nog enkele pagina’s. Even geen schermpje, even afschakelen.

Donderdag

Ik werkte de hele dag volgens een strakke planning en er kwamen twee onverwachtse klussen voorbij. Leuk om te doen altijd.

’s Avonds ging ik eten bij mama en Tommy… die wilde ook wel pannenkoeken! Die kreeg hij uiteraard niet, maar zielig kijken lukte wel 😉 Ik werkte ook nog even aan mijn blog en schreef 3 artikelen. Lang leve productiviteit!

Tot volgende week 🙂

Hoe was jouw week?

Liefs,

Veronique

*In dit artikel kunnen recensie-exemplaar voorbij komen. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.
*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

De boeken uit dit artikel:
Boeken algemeen

2 Replies to “Veronique’s Week 13: Hoe lees ik zoveel boeken?”

  1. Dat was een goede week 😉
    Bij mij werkt het net zo met veel lezen. Ik lees altijd ’s ochtends als ik net wakker ben en ’s avonds voor het slapen gaan. Verder kijken we zelden televisie, dus vaak lees ik ’s avonds ook.
    Mijn week was weer een reis- en jetlag week. En ik moest nog even een uitgebreide sinterklaasviering voorbereiden (11 cadeautjes kopen, inpakken en van gedichtjes voorzien en een paar liter erwtensoep koken). Gezellig druk 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge