Recensie: Sprakeloos verliefd – Emma Anna

Sprakeloos verliefd
Cover van Emma Anna

Van auteur Emma Anna kreeg ik haar nieuwste boek Sprakeloos verliefd. Elke keer weet Emma Anna mij te verrassen en dat is dit keer niet anders. Misschien is dit boek wel mijn favoriet van haar! In mijn recensie vertel ik je meer. Lees je mee?

Het verhaal van Sprakeloos verliefd

Hier gaat ‘Sprakeloos verliefd’ over:

Skylar is gebroken, dakloos en kwaad wanneer ze bij haar moeder aanklopt, die sinds een tijdje een nieuwe vriend heeft. Maar vooral heel erg kwaad. Zonder dat ze het wil, wordt ze opgenomen in haar moeders nieuwe, roerige gezin. Het is maar tijdelijk, houdt ze zich voor, tot ze iets voor zichzelf heeft gevonden.
Maar naarmate de dagen verstrijken, begint ze steeds meer te beseffen hoe eenzaam ze is geweest. Vooral wanneer ze Jesse beter leert kennen, de intrigerende en op het eerste gezicht vreemde zoon van haar moeders vriend. Met wie ze de zolder moet delen. En een badkamer. En bij wie ze zich werkelijk geen seconde normaal kan gedragen.
Liefde toelaten is niet makkelijk als je doodsbang bent om iemand kwijt te raken, maar als ze weer gelukkig wil worden, zal Skylar toch echt haar angsten moeten overwinnen.

Mijn mening

Ik denk dat ‘Sprakeloos verliefd’ het beste boek is, dat ik gelezen heb van Emma Anna.

Het is een heeeeeeerlijk verhaal! Zoek je nog een new adult (denk ik) of een feelgood boek? Lees dit verhaal! Het is een tikkeltje voorspelbaar, maar dat vond ik niet erg. Je krijgt gewoon wat je wilt.

Het verhaal heeft zo’n leuke personages. In het begin moest ik even wennen aan Skylar. Ik wist niet goed hoe zij in elkaar zat. Jesse is een bijzonder personage met mooie laagjes.

In ‘Sprakeloos verliefd’ komt de stijl van Emma Anna nog beter tot zijn recht. Hij is zo goed ontwikkeld! De diepere lagen in het verhaal komen mooi tot uitdrukking. De levensechte emoties geven het verhaal een extra glans. Tijdens het lezen had ik regelmatig tranen in mijn ogen.

De cover is heel mooi! Hij spreekt je aan en past bij de sfeer van het verhaal.

Het is een modern liefdesverhaal. Het zit zo goed in elkaar. Het plot is zo sterk. Emma Anna neemt de tijd om het verhaal mooi uit te werken.

Sprakeloos verliefd is een modern liefdesverhaal. Dit is misschien wel het beste boek van Emma Anna!

Meer lezen van Emma Anna?

Van deze boeken van Emma Anna verschenen ook recensies:

Liefs,

Veronique

*Bedankt Emma Anna voor het boek!

Je kunt het boek boek in de lokale boekhandel of online kopen!

*Dit boek is een recensie-exemplaar. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.
*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Gegevens van Sprakeloos verliefd

Auteur: Emma Anna
Uitgever: Dutch Venture Publishing
ISBN ebook: 1230003935897 
Prijs ebook: €5,50
ISBN paperback: 9789403600659
Prijs paperback: €17,95

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge