Recensie: Schimmendroom – Lynn Robin

SchimmendroomVandaag een recensie van het boek Schimmendroom van Lynn Robin. Dit is het vierde deel in De Schimmenwereldserie. Ik was heel blij toen ik hoorde dat Lily en Mason zouden terugkeren. Zij speelden al een rol in het eerste deel van De Schimmenwereldserie, namelijk Schimmenlied.

Het verhaal

Lily en Mason wisten in ‘Schimmenlied’ te ontkomen aan Dinah. Sindsdien leven ze als rondreizende straatmuzikanten. Lily herinnert zich nog altijd niets van haar leven voordat ze een Schim werd en ze heeft elke nacht last van nachtmerries. Dan worden ze gevonden door een Gids en hij noemt Lily Laila. Hij weet wie ze was voor ze stierf en vraagt haar om mee te vechten tegen de Necromancer in ruil voor antwoorden. Is Lily wie ze denkt dat ze is? Wat betekent haar verleden voor Mason en haar?

Mijn mening

Ik was heel blij toen ik hoorde dat er een deel 4 kwam. En dan nog met twee favoriete personages! Altijd leuk!

Soms gaat het verhaal iets te snel en is het een beetje vaag. Je raakt de draad kwijt, maar uiteindelijk pak je het verhaal ook weer op. Soms viel het verhaal een klein beetje stil.

De schrijfstijl van Lynn Robin is heel goed. Het past bij dit verhaal. De personages zijn leuk en goed uitgewerkt. Het verhaal is ook zeker los te lezen, maar het is raadzaam om alle delen van de serie achter elkaar te lezen. De verhaallijnen zijn dan nog beter te volgen.

Het is een romantisch boek, maar tegelijkertijd ook enorm spannend. De flashbacks zijn slim gedaan, want zo krijg je genoeg informatie over het leven van Lily. Het plot zit goed in elkaar en ik was er stil van!

Schimmendroom is romantisch, spannend en heeft een goed plot!

De juiste volgorde van De Schimmenwereldserie en mijn recensies over de boeken:

Liefs,

Veronique

*Bedankt Lynn Robin voor het boek!

*Dit boek is een recensie-exemplaar. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.
*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Dit boek kopen?
Boeken algemeen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge