Recensie: Verlies me. Niet. – Laura Kneidl

Verlies me. Niet.

Ik mag vandaag de blogtour rondom Verlies me. Niet. van Laura Kneidl aftrappen. Ik keek enorm uit om mijn mening over dit boek te delen met je! Deel 1, ‘Raak me. Niet.’, vond ik geweldig, maar wat vond ik van deel 2? Ik ga het je snel vertellen.

Het verhaal van Verlies me. Niet.

Dit staat op de achterkant van ‘Verlies me. Niet.’:

Na de grote cliffhanger in ‘Raak me. Niet.’ gaat Laura Kneidl in het tweede deel van de serie, ‘Verlies me. Niet.’, meteen verder met het verhaal van Sage en Luca. Sage is nooit echt gelukkig geweest, tot ze Luca leerde kennen. Door hem durft ze zich open te stellen voor het leven, √©n voor de liefde. Maar dan wordt ze ingehaald door haar verleden en stort haar wereld in. Ze durft Luca niet in vertrouwen te nemen en neemt steeds meer afstand van hem. Hoe kan hij ooit van haar houden als er zoveel tussen hen in staat? Maar Luca geeft niet zo snel op…

Mijn mening

Deel 1, ‘Raak me. Niet.’ liet me met verbijstering achter. Het was een achtbaan die tot stilstand kwam. Ik kon niet wachten om verder te lezen. In mijn hoofd maakte ik het verhaal op allerlei manieren af. Uiteindelijk ben ik enorm verrast door de verschillende wendingen in ‘Verlies me. Niet’. Deze wendingen had ik weer niet bedacht.

Luca en Sage kwamen in deel 1 al mooi tot zijn recht, maar in dit vervolg komen ze nog meer tot leven. Je leert ze kennen en Sage maakt een mooie, duidelijke ontwikkeling door. Ze is zo’n prachtig, goed uitgewerkt personage. Je gaat een beetje van haar houden.

De cover past perfect in het tweeluik. Hij is misschien nog mooier dan deel 2. De twee boeken passen perfect bij elkaar. Ze staan heel mooi in je boekenkast ūüėČ

De stijl van Laura Kneidl is warm en innemend. Je wordt omarmd en vanaf pagina 1 wordt de lezer meegenomen.

Dit verhaal is een New Adult en/of roman. Toch is er een sluimerende spanning op de achtergrond. Sommige zijstappen in het verhaal hadden voor mij niet gehoeven. Dit leidde me af van de rode draad.

Ondanks het heftige thema (sorry geen spoilers) weet Laura Kneidl de luchtigheid in het verhaal te houden. Het is zo’n mooie afsluiter van het tweeluik.

Begin je eenmaal in ‘Raak me. Niet.’, dan wil je daarna ook ‘Verlies me. Niet.’ lezen. Dit is de enige ‘waarschuwing’, die ik nog even wil meegeven.

Verlies me. Niet. is een hartverwarmende roman over een bijzonder stel. Het is een prachtige afsluiter van een bijzonder tweeluik.

Blogtour Verlies me. Niet.

Deze recensie maakt onderdeel uit van de blogtour rondom ‘Verlies me. Niet’. De komende dagen kun je op de volgende blogs nog meer recensies lezen over dit boek:

Deze blogs doen mee aan de blogtour:

Liefs,

Veronique

*Bedankt Zomer & Keuning voor het boek en de blogtour!

*Dit boek is een recensie-exemplaar. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.
*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Je kunt het boek kopen bij jouw boekhandel!

Gegevens van Verlies me. Niet.

Auteur: Laura Kneidl
Uitgever: Z&K
Aantal pagina’s: 416
ISBN paperback: 9789020535860 
Prijs paperback: ‚ā¨15,99

2 Replies to “Recensie: Verlies me. Niet. – Laura Kneidl”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge