Recensie: Verover me – Stefanie van Mol

Yes! Het is tijd voor de recensie van deel 2 in de serie van FC Livius van Stefanie van Mol. In maart genoot ik al van ‘Verleid me’ en ik was benieuwd naar de rest van de serie. Kon ‘Verover me’ mijn verwachtingen waarmaken? Je leest het in mijn recensie!

Het verhaal van Verover me

Mauro van Veen is tweede spits bij FC Livius ’85. Als Oliver, zijn beste vriend en teamgenoot, geblesseerd raakt en als een blok valt voor de arts die hem behandelt, vindt Mauro dat eerst geen goed idee. Tot hij de vriendin van die arts ontmoet. De knappe brunette is alles wat hij zoekt in een vrouw, maar zij probeert hem op afstand te houden, ondanks de aantrekkingskracht die er tussen hen beiden is.

Zita Smet doet niet aan relaties. En na de pijnlijke ervaring met haar laatste scharrel zit ze eigenlijk überhaupt even niet op een date te wachten. Laat staan met zo’n player als Mauro, hoe aantrekkelijk hij ook is. Maar ze komt er al snel achter dat Mauro niet zomaar opgeeft en dat hij er alles aan zal doen om haar hart te veroveren…

Mijn mening

‘Verover me’ is deel 2 van de FC Livius-serie. Als je deel 1, ‘Verleid me’, hebt gelezen, dan zul je personages en het verhaal herkennen uit deel 1. Deze twee boeken spelen zich naast elkaar af en dat geeft het niet iets extra’s.

‘Verleid me’ vond ik ondeugend, maar ‘Verover me’ gaat nog verder. Het is stout en spannend. Het verhaal is precies wat ik verwachtte van Stefanie van Mol.

Doordat Stefanie van Mol de grens soms opzoekt (en in dit deel misschien nog wel meer), is ‘Verover me’ een mooie toevoeging aan de serie. De schrijfstijl van Stefanie is vlot en soms grof. Het past echter bij het verhaal en ik vond het niet storend.

In dit deel schuwt Stefanie van Mol de seksscènes ook niet. Het is steamy, maar niet vulgair. Het is gewaagd.

Mauro en Zita zijn twee leuke personages. Door het eerste deel ken je ze natuurlijk al een beetje.

Ik heb enorm genoten van ‘Verover me’! Het is wel aan te raden om het eerste deel te lezen. Je krijgt anders namelijk al een aantal spoilers te lezen in deel 2.

Verover me is een heerlijk verhaal. Het is een mooie toevoeging aan de serie.

Liefs,

Veronique

*Bedankt L&M Books voor het boek!

*Dit boek is een recensie-exemplaar. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.
*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Je kunt het boek kopen bij de lokale of online boekhandel.

Gegevens van Verover me

Auteur: Stefanie van Mol
Uitgever: Uitgeverij Volt
ISBN ebook: 9789021419732 
Prijs ebook: €9,49
ISBN paperback: 9789021419725
Prijs paperback: €15,00

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge