Recensie: Wild boys in het donker 3 & 4 – Melissa Foster

Covers van Kobo

Deel 1 en 2 van ‘Wild boys in het donker’ van Melissa Foster vond ik heerlijk! Jackson (deel 3) en Cooper (deel 4) vond ik mogelijk nog leuker! Ik vertel je in mijn recensie graag meer over de laatste delen. Lees je mee?

Let op: deze recensie kan spoilers bevatten van deel 1 en 2 van de serie!

Het verhaal van Jackson


Een huwelijksaanzoek van haar grote liefde zou iedere vrouw gelukkig moeten maken. Maar wanneer Erica “Laney” Lane een perfect huwelijksaanzoek ontvangt van haar perfecte vriend, op de vooravond van de jaarlijkse kampeertrip met haar beste vriend Jackson Wild, is het eerste wat ze doet het bed in duiken met Jackson.

Jackson biedt Laney deze afleiding maar al te graag. Ze zijn immers al veel vaker elkaars stoute afleiding geweest, wanneer ze verveeld, boos, eenzaam of stomdronken waren.

Het huwelijksaanzoek verandert alles, en hun jaarlijkse kampeertrip neemt een onverwachte wending. Zullen een paar nachten in de wildernis deze friends-with-benefits de antwoorden geven die ze zoeken, of zijn ze alleen nog maar verder van huis?

Mijn mening

‘Jackson’ is deel drie in de serie ‘Wild boys in het donker’. Jackson is anders dan zijn broers. Hij is wat rauwer. Laney is onstuimig en soms wil ik haar door elkaar schudden. Ze zijn zo verschillend, maar als je verder kijkt, lijken ze toch op elkaar. Ze zijn zo leuk samen! Het is misschien een beetje voorspelbaar, maar dat vond ik niet vervelend.

De terugblik op de eerdere delen is mooi verweven in dit verhaal. Je kunt het verhaal los lezen, maar ik zou de serie achter elkaar lezen. De kans op spoilers is dan het kleinst. Ik vind het leuk dat de andere personages terugkomen.

Melissa Foster heeft een fijne stijl. Het leest vlot. Soms is er ook een vleugje spanning. Ik heb genoten van dit derde deel!

Je kunt het boek kopen via Bol.comBookspot of Bruna. Het is ook te lezen via Kobo Plus!

Het verhaal van Cooper


Vier jaar geleden ontmoette Cici Fine op een filmfestival Cooper Wild, een man die haar wereld op zijn kop zette in één heerlijke, perfecte week. Hij was alles waar ze ooit van had gedroomd: sexy, intelligent en ongelooflijk liefdevol. Toen het festival voorbij was, keerden ze allebei terug naar huis met de belofte elkaar snel te zullen zien. Maar Cooper verdween uit beeld en Cici bleef alleen achter om de dochter op te voeden waar hij niets van afwist.

Cooper heeft eindelijk zijn leven weer een beetje op de rit, sinds de tragedie die zijn vader doodde en zijn moeder blind maakte. Nu is hij op een missie om de vrouw te vinden die hij vier jaar geleden achterliet – de enige vrouw van wie hij ooit heeft gehouden.

Maar Cici Fine is niet langer een naïef jong meisje. Ze is een slimme zakenvrouw met grote verantwoordelijkheden, en staat op het punt een beslissing te maken die haar leven voor altijd zal veranderen. Lukt het Cooper haar weer voor zich te winnen wanneer het lot hen weer bij elkaar brengt?

Mijn mening

‘Cooper’ is het laatste deel van de serie. Het is de perfecte afsluiter! De serie is rond, het verhaal van de broers is af. Het is gewoon een heel mooi verhaal!

Het verhaal is anders dan de andere verhalen. Het is een lekker verhaal en is mijn favoriet van de serie. Door de andere delen heb je een beeld van Cooper gevormd, maar blijkt toch een beetje anders te zitten. Hij komt in dit deel op een mooie manier naar voren. Cici is een mooi personage.

Melissa Foster zette met ‘Wild boys in het donker’ weer een heerlijke serie neer!

Je kunt het boek kopen via Bol.comBookspot of Bruna. Het is ook te lezen via Kobo Plus!

Liefs,

Veronique

Bedankt Kobo voor de boeken!

*Dit boek is een recensie-exemplaar. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.

*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Gegevens van Wild boys in het donker

Auteur: Melissa Foster

Op zoek naar een proeflezer voor je verhaal? Ook voor korte verhalen of novelles! Meer informatie kun je hier vinden.

Op de hoogte blijven?

Op de hoogte blijven van nieuwe artikelen op Veronique’s Boekenhoekje? Abonneer je hieronder gratis op mijn blog en ontvang meldingen van nieuwe berichten in je mailbox! Meer weten over privacy? Lees dan hier.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge