Recensie & winactie: Kerst in Copperhill 2 – Een Huis voor Kerst – Annemieke Heller

Cover van Annemieke Heller

Vorig jaar kwam ‘De Kerstretraite‘ van Annemieke Heller uit en dit jaar keren we terug naar Copperhill. Een Huis voor Kerst is een heerlijke feelgood voor wat fijne leesuurtjes. In mijn recensie vertel ik je meer over dit verhaal en… je maakt kans op een digitaal exemplaar! Lees je mee?

Het verhaal van Een Huis voor Kerst

Sophie heeft het niet makkelijk als alleenstaande moeder. De vader van haar inmiddels vierjarige dochtertje is een paar jaar geleden overleden en ruimte voor een nieuwe liefde voelt ze niet. Ze werkt hard om het leven van haar en haar dochter Else zo mooi mogelijk te maken.

Als haar schoonouders haar vlak voor kerst een huisje schenken in het prachtige Copperhill, gaat ze de uitdaging aan om met de verhuur een tweede inkomstenstroom op te bouwen. Lukt het haar om hier een succes van te maken? En kan de sfeervolle kerst in Copperhill misschien zelfs haar hart openen?

Mijn mening

‘Een Huis voor Kerst’ heeft zo’n leuke cover! Hij past perfect bij het eerste deel. Je krijgt zin om naar Copperhill af te reizen en je weer even in dit heerlijke kerstdorp te wanen.

Het verhaal is prima los te lezen. Je krijgt hier en daar misschien wel wat spoilers. Het is leuk om te lezen hoe het met de andere personages gaat. Sophie is leuk! Ze is heel menselijk. Haar dochter Else vond ik geweldig! Ze is zooooo lief en heel schattig.

Annemieke Heller heeft een fijne stijl. Het leest heel makkelijk. Het verhaal is knus en warm. Het is gewoon een gezellig verhaal. Het is voorspelbaar, maar dat vond ik niet erg. Ik vond het een heerlijk verhaal!

Het einde is prachtig. Het heeft misschien een verdrietig randje, maar het was goed in balans. Ik vond het heel mooi. Ik kijk uit naar een volgend avontuur in Copperhill!

Een Huis voor Kerst is een knus verhaal voor de donkere dagen!

Benieuwd naar dit boek? Bestel dit boek bij o.a. Bol of BrunaOok te lezen via Kobo Plus!

Winactie: Maak kans op 1x e-book van Een Huis vol Kerst!


Je maakt kans op een e-book van ‘Een Huis vol Kerst’.

Je kunt meedoen door onder dit artikel een reactie met een geldig e-mailadres achter te laten.

De winactie sluit op 6 december 2023 om 23.59 uur.

Op 7 december 2023 trek ik een lootje en neem ik via de mail contact op met de winnaar.

De winnaar dient voor 8 december 2023 23.59 uur te reageren. Reageert de winnaar later dan 8 december 2023? Dan gaat de prijs naar iemand anders!

Per persoon mag je één keer meedoen.

Je persoonsgegevens worden alleen gebruikt als jij de winnaar bent van deze winactie en de persoonsgegevens van de winnaar worden na deze winactie verwijderd. De gegevens worden doorgegeven aan Annemieke Heller. Zij zal zorgen dat het e-book wordt opgestuurd naar de winnaar! Meer informatie is te vinden in het privacybeleid.

Veel succes!

Liefs,

Veronique

Bedankt Annemieke Heller voor de winactie!

Het boek heb ik zelf gekocht en is geen recensie-exemplaar. De winactie is een samenwerking met Annemieke Heller. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.

*Dit artikel bevat affiliate links. Koop je via mijn link een artikel (iets anders dan boeken mag ook) dan krijg ik een commissie! Jij merkt er niks van, maar je steunt wel Veronique’s Boekenhoekje. Meer informatie is hier te vinden.

Gegevens van Een Huis voor Kerst

Auteur: Annemieke Heller
ISBN e-book: 9789083292618 

Blogmas 2023

Dit artikel is onderdeel van Blogmas 2023! Samen tellen we op Veronique’s Boekenhoekje af tot en met 31 december. Elke dag verschijnt er minimaal 1 artikel. Verwacht veel recensies, boekentips, winacties en nog veel meer leuks. Ik heb er zin in! Hopelijk jij ook!

Als eerste de nieuwe blogposts van Blogmas lezen? Abonneer je hieronder gratis op mijn blog en ontvang meldingen van nieuwe berichten in je mailbox! Meer weten over privacy? Lees dan hier.

7 Replies to “Recensie & winactie: Kerst in Copperhill 2 – Een Huis voor Kerst – Annemieke Heller”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge