Verhuisblog 2: Inpakken, de sleutels en het grote verfavontuur

Tijd voor de tweede verhuisblog! Vorige week deelde ik het grote nieuws met je en vandaag neem ik je mee in de vervolg van het grote verhuisavontuur. De afgelopen week kon je al veel op Instagram zien, maar vandaag deel ik nog meer met je. Ik neem je mee!

Inpakken

Tja, er moet ingepakt worden. Ik kan je vertellen dat we veel dozen hebben. Ik type dit op donderdag 11 maart 2021 en nog niet alles is ingepakt. Heel veel spullen kunnen pas last minute. Het is eigenlijk alsof je op vakantie gaat en je bepaalde spullen pas op het laatste moment kunt inpakken.

Om nou hier alle dozen en manieren van inpakken te laten zien, vond ik een beetje overdreven. Ik zal je zometeen wel een kleine sfeerimpressie geven.

Dit inpakproces is eigenlijk heel mooi. Er zijn spullen waar je afscheid van neemt en je neemt bepaalde spullen mee. Het zijn eigenlijk dozen vol herinneringen.

De afgelopen weken waren we al begonnen met inpakken van dozen en de stapels groeiden. Elke lege plek in huis vulde zich met dozen. Het is al regelmatig gebeurd dat ik iets zocht en ik tot de conclusie kwam dat het in een doos zat. Het is een hoop geregel, maar het komt goed!

Sleutels!

En dan is het zover… 5 maart 2021! We krijgen de sleutels van ons appartement. Wat was dit een leuk moment! Het gevoel toen we binnenkwamen, was nog steeds hetzelfde. Het voelde zo goed!

De dagen erna waren we vaak in het appartement te vinden. We namen al wat spullen mee en het leek een beetje op kamperen.

Het grote verfavontuur

Ik ben gek op verven. Het werkt altijd zo rustgevend en je ziet direct resultaat. Heerlijk! Het plan was om in eerste instantie alleen de woonkamer en de keuken te doen. De rest zag er goed uit en hoefde niet zo nodig, maar plannen zijn er om bijgesteld te worden.

Op maandag 8 maart startte ik met verven. Samen met een goede vriendin deden we de woonkamer en de keuken. Daarna liep ik een rondje door het appartement en viel me het grote verschil tussen de woonkamer en de rest op. Ik ben blij dat ik alles geverfd heb, want ik zou me later toch zijn gaan ergeren. Ik ben er zo blij mee!

We hebben gekozen voor gebroken wit. Het ziet er nu zo strak en fris uit. Heel fijn!

Op dinsdag 9 maart verfde ik mijn kantoor (tweede slaapkamer) en een deel van de slaapkamer. Op woensdag 10 maart verfde ik de rest van de slaapkamer en de hal. Het voelt nu zo fijn!

Hier zie je goed het verschil van voor en na.

Zo! Dit was de verhuisblog voor deze keer! Volgende week vertel ik je over mijn gevoelens over de verhuizing, het inpakken en de grote poetsbeurt.

Tot volgende week!

Liefs,

Veronique

*Dit artikel is niet gesponsord, bevat geen gekregen producten of betaalde samenwerkingen. Meer weten over samenwerkingen?  Ik deel dit uit enthousiasme met je. Wil je meer weten over samenwerkingen? Lees dan de disclaimer of lees meer over samenwerkingen.

One Reply to “Verhuisblog 2: Inpakken, de sleutels en het grote verfavontuur”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge