Veronique’s Boekenhoekje Feestmaand #2: Winactie 5x mijn kerstkaart

Vandaag heb ik de tweede winactie van de Veronique’s Boekenhoekje Feestmaand voor je! Je maakt vandaag kans op 1 van de 5 Veronique’s Boekenhoekje Kerstkaarten! Doe je mee?

Over de kerstkaart

Een tijdje geleden mocht ik van Drukwerknodig.nl een eigen kerstkaart laten drukken. In dit artikel vertel ik je meer over de kerstkaart.

Ik kreeg berichtjes met de vraag of de kerstkaart ook te koop is. De kerstkaart is niet te koop, maar ik heb leuk nieuws voor je…

De winactie: Maak kans op 1 van de 5 Veronique’s Boekenhoekje Kerstkaarten

Je maakt vandaag kans op 1 van de 5 Veronique’s Boekenhoekje Kerstkaarten! Je krijgt een kerstkaart met een boodschap van mij én een lege kerstkaart met envelop om te versturen of om lekker zelf te houden!

Hoe doe je mee?

Om mee te doen aan deze winactie, laat je een reactie achter met een geldig e-mailadres onder dit artikel.

Voorwaarden

Je maakt kans op één van de vijf Veronique’s Boekenhoekje Kerstkaarten.

De winactie sluit op 9 december 2020 om 23.59 uur.

Op 10 december 2020 trek ik de lootjes. Ik neem dan contact op met de winnaars via de mail.

De winnaars dienen voor 11 december 2020 23.59 uur te reageren om de prijs te claimen.

Reageert een winnaar niet of later dan 11 december 2020? Dan trek ik een ander lootje en gaat de prijs naar iemand anders.

Je persoonsgegevens worden alleen gebruikt als jij de winnaar bent van deze winactie en de persoonsgegevens van de winnaar worden na deze winactie verwijderd. Meer informatie is te vinden in het privacybeleid.

De winnaars zijn bekend en hebben mail gehad!

Veel plezier!

Liefs,

Veronique

*De kerstkaarten heb ik gekregen. De verzendkosten etc. zijn voor mijn eigen rekening. Meer weten over een samenwerking met Veronique’s Boekenhoekje? Ga naar de disclaimer.

*Deze winactie staat los van het geschreven artikel over de kerstkaart. Ik word hier niet voor betaald.

10 Replies to “Veronique’s Boekenhoekje Feestmaand #2: Winactie 5x mijn kerstkaart”

 1. Goedemorgen,
  Een kaartje is leuk om te sturen en leuk om te krijgen. Een felicitatie, een hart onder de riem, een veel sterkte, een knuffel…
  Fijn om dat voor iemand te doen.
  Graag loot ik mee.
  Gr Hanneke

 2. Hele leuke aktie, Friesland is de provincie waar nog de meeste kerstkaarten worden verstuurd en die traditie wil ik ook echt behouden, een kaart zegt zoveel meer als een appje. Doe dus graag mee.

 3. Wat een leuke actie. Ik ga het kaartje sturen naar mijn moeder in het verzorgingshuis. Alle mensen met wie zij overdag in een huiskamer zat, zijn de afgelopen weken overleden en nu kregen we ook nog het bericht dat ze het Kerstdiner alleen op haar kamer moet eten. Te triest voor woorden. Dus een beetje gezelligheid is zeer welkom. En dat als je 93 bent😰

 4. Kaartjes versturen, een klein gebaar dat zoveel vriendschap en liefde kan brengen! Maar jouw unieke kerstkaart is toch wel heel bijzonder! 🎄📚🎄📚 Ooh, wat zou ik die kaart graag naar mijn lieve boekenvriendin Peggy versturen, ik heb haar sinds februari niet meer gezien… maar gelukkig sturen we elkaar wel regelmatig boekentips door hoor! 💕📚💕📚

 5. Ja, ik wil graag deze donkere nare tijd verlichten, letterlijk en figuurlijk en kom dus graag in aanmerking voor een prijs.

Comments are closed.