Veronique’s Theehoekje: Losse thee van TeaFreaks – review

Ik vertelde je in de eerste Veronique’s Theehoekje al over mijn liefde voor thee. In dit artikel ga ik je alles vertellen over mijn bestelling bij TeaFreaks. Kijk je mee?

Unboxing

Ik plaatste een bestelling bij TeaFreaks. Ik was benieuwd naar de andere soorten thee van TeaFreaks. Ik won in december namelijk een viertal soorten thee en dit was mijn kennismaking met TeaFreaks.

Kijk hoe leuk het is ingepakt! Een feestje om het uit te mogen pakken. Mijn bestelling paste trouwens door de brievenbus.

Ik kreeg een lief kaartje erbij met handgeschreven boodschap. Deze reep van Oostenrijkse melkchocolade en nootjes kreeg ik ook erbij. De chocolade is heerlijk zacht van smaak en de nootjes geven het een bite. Hier kun je de fruitvariant van de chocoladereep krijgen. Thee met een stukje chocolade is altijd goed ­čśë Dan is het nu tijd voor de thee!

This Shit Is Bananas

Toen ik de thee ‘This Shit Is Bananas’ tegenkwam, was ik nieuwsgierig. Banaan in je thee? Ik kon het me niet voorstellen. Maar het smaakt verrassend fris en een beetje zoet. Op de foto hierboven zie je alle ingredi├źnten staan. Ik vind de vormgeving van de zakjes ook erg leuk! Hier is meer informatie te vinden over deze thee.

Oma’s Appeltaartje

Ik vond de naam van deze thee zo grappig. Hij smaakt een beetje naar herfst. Ik vind hem heerlijk! Meer informatie vind je hier.

My Sweet Pie

Deze lijkt op Oma’s Appeltaartje, maar hij is toch iets frisser. Ik vind hem erg lekker! Meer informatie kun je hier vinden.

What The Fudge?!

Ik werd zo vrolijk van de naam van deze thee. Ik was ook benieuwd naar de smaak van toffee. De smaak is echter subtiel en niet te overheersend. Meer informatie staat hier!

Hi There Hottea

Deze thee kreeg ik gratis van TeaFreaks. Ik kende hem al uit de box die ik gewonnen had. Een beetje een pittigere rooibos. Ik houd ervan! Hier is een linkje!

Oja, ik wilde nog even stilstaan bij de sluiting van de zakjes. De splitpen is een makkelijke sluiting.

En nu genieten…

Speciaal voor jou: kortingscode!

Van TeaFreaks heb ik een speciale kortingscode gekregen om met je te delen! Je krijgt t/m 31 mei 2021 20% korting op een bestelling bij TeaFreaks met de code VEER2021. Ga naar de webshop van TeaFreaks en vul daar de kortingscode in bij het afrekenen.

*Veronique’s Boekenhoekje is niet verantwoordelijk voor het verdere bestelproces e.d.

Drink jij graag thee?

Liefs.

Veronique

*Ik heb vier thee zelfgekocht. De vijfde thee en de chocolade heb ik gekregen van TeaFreaks.

*Dit artikel bevat een affiliate link in de vorm van de kortingscode. Meer weten? Lees dan de disclaimer

*Ik ben niet betaald voor dit artikel. Wil je meer weten over samenwerkingen? Lees meer over samenwerkingen.

2 Replies to “Veronique’s Theehoekje: Losse thee van TeaFreaks – review”

 1. Ze kunnen mij wakker maken voor een lekker bak thee.
  :O) …,
  Ik probeer altijd alle smaakjes maar bananenthee…. of je een hap bananenschuimpjes in je mond neemt… Niet mijn ding…
  Maar zoveel mensen , zoveel smaken..
  Ik ga de site snel bezoeken
  groeten Conny

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge