Veronique’s Week #18: Mijlpalen

Ik heb weer een nieuwe Veronique’s Week voor jullie. Ik neem je mee in een week vol ‘mijlpalen’ en ik krijg een boek opgestuurd.

Nog even een mededeling: vanaf vandaag komen de artikelen om 6.00 uur i.p.v. 7.00 uur online! Je kunt dus nog eerder je dag beginnen met een artikel van Veronique’s Boekenhoekje ­čśë

En nu verder met de Veronique’s Week!

Vrijdag 15 februari 2019

Ik had een slechte nacht en daardoor voelde ik me minder vrolijk. Ik ontbeet en las Schimmenstad van Lynn Robin. 

Ik werkte wat en ’s middags zat ik op de bank in het zonnetje. Ik genoot van mijn tijdschriften en mijn boek.┬á

Verder kreeg ik hoofdpijn en ik dook mijn bed in. 

En ’s avonds las ik Schimmenstad van Lynn Robin uit. Spannend, leuke personages en veel gruwelijke details! 

Zaterdag 16 februari 2019 

Door de medicatie ben ik heel moe en dus lag ik ’s ochtends in bed. Ik deed mijn oefeningen en zocht een nieuw boek uit om in te beginnen. 

Ik kreeg mooie bloemen van mijn oom, tante en neven. Als lunch at ik een croissant. Zo lekker! 

Ik nestelde me lekker op de bank met het boek Blauw hout van Roland Verbiest. Intrigerend verhaal over het leven en werken in Congo. Soms vielen me de schoenen uit en was ik sprakeloos. Soms vond ik het wel een tikkeltje vaag. 

Ik at frietjes en ik keek Wie is de mol? Het is toch zo’n leuk programma. En na deze aflevering weet ik helemaal niet meer wie de mol is. 

Ik lees Kismet van Stefan Tetelepta voor The Indie Awards. Je kunt trouwens ook stemmen op jouw favoriet. Jouw favoriet maakt dan kans op de publieksprijs.

Zondag 17 februari 2019

Ik sliep uit en dat had ik nodig. En… Ik stond op 2 voeten zonder krukken. Oke. Meer gewicht op mijn rechtervoet, maar ik stond! Zo fijn die vooruitgang! 

Verder werkte ik mijn blog bij. De gelezen in 2018 en gelezen in 2019 zijn bijgewerkt en ik schreef recensies (Knalpot en Schimmenstad). Ik wil ook weer video’s maken, dus mocht je ideetjes hebben, laat het me weten! Ik keek tennis en ik las Pesters vliegen solo van Anneke Eising voor The Indie Awards. 

Verder lag ik om 8 uur in bed. Mijn oogjes vielen gewoon dicht. 

Maandag 18 februari 2019

Maandag ging ik naar de fysiotherapeut. Een andere dan mijn eigen. Ik kreeg nieuws dat ik niet wilde horen. En ik heb hard gevloekt en gehuild. Ik begin maar weer met oefenen… 

’s Middags kreeg ik zo’n leuk pakketje van Hilda Spruit binnen. Haar boek Geestverwanten 2 mocht ik proeflezen, maar Geestverwanten 1 moest ik nog lezen. Hij kwam binnen in een doos met allemaal leuke boekenleggers en een lief gelukspoppetje. Dit maakt mijn dag weer een beetje goed.

Ik las Pesters vliegen solo van Anneke Eising uit en ’s avonds begon ik in Een voltooid leven van Annerieke de Vries. Ik dacht van tevoren dat dit een zwaar boek zou worden (ziekte e.d.), maar ik vind hem eigenlijk alleen maar mooi. Hij is prachtig. Aanrader!

En… Ik liep vandaag met krukken waarbij ik mijn pijnlijke voet neerzette zonder kracht erop. Mijlpaaltje! 

Dinsdag 19 februari 2019 

Ik had een slechte nacht met nachtmerries. ’s Ochtends oefende ik met lopen (ik maak een loopbeweging, maar zet geen kracht) en zitten. Ik werkte wat. 

En nu komt de mijlpaal… Ik ging naar de keuken, pakte alles wat ik nodig heb (een avontuur met krukken) en stond op 2 voeten en smeerde mijn eigen brood! 

Woensdag 20 februari 2019

Ik sliep goed, had minder pijn en oefende heel veel. Ik had een goede dag. Leuke opdrachten en de creativiteit borrelde. Verder las ik ook nog verder in Het laatste geschenk van Paulina Hoffmann van Carmen Romero Dorr. Wat een mooi, rustgevend boek. 

Zo! Dit was de Veronique’s Week voor deze week! Hoe was jouw week?

Liefs,

Veronique

*In dit artikel kunnen recensie-exemplaar voorbij komen. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.
*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

De boeken uit het artikel koop je hier:

Boeken algemeen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge