Veronique’s Week #49: Eerste week van januari!

Tijd voor weer een nieuwe Veronique’s Week! Het was de eerste week van januari en ik begon vol goede moed aan mijn plan van aanpak van mijn scriptie. Verder was er ook veel Tommy. Kijk je mee?

Zondag 5 januari 2020

Op zondag ging ik eerst boodschappen doen en daarna naar mama. Zij vierde haar verjaardag nog voor opa en oma. Heel gezellig! En natuurlijk was Tom er ook.

Maandag 6 januari 2020

Maandag begon ik met mijn scriptie. Voor de kerstvakantie rondde ik al mijn hoofdfase af. ’s Middags brak ik de kerstboom met papa af en samen ruimden we de kerstspullen op. ’s Avonds kookte ik voor papa: zelfgemaakte tomatensoep met stokbrood. Na een avondwandeling besloot ik met het boek Azerty van Sandra J. Paul op de bank te gaan liggen. Wat een spannend boek. Hij zit zo goed in elkaar. De recensie volgt nog!

Dinsdag 7 januari 2020

Ik had een slechte nacht en daarom begon ik de dag met baantjes zwemmen. Heerlijk! ’s Middags werkte ik aan mijn scriptie en ik kreeg post! Het boek Vergeet me niet van Mhairi McFarlane kreeg ik opgestuurd van HarperCollins. En… hij is al uit! Wat een heerlijk verhaal zeg! En die cover…. hoe mooi is die?! Ben je gek op de boeken van Jill Mansell? Dan is dit boek zeker een aanrader. ’s Avonds maakte ik een pasta uit het boek Veg van Jamie Oliver. Heerlijk!

Vergeet me niet
Vergeet me niet

Woensdag 8 janauri 2020

’s Ochtends werkte ik aan mijn scriptie en ’s middags ging ik langs mama. Samen maakte we een mooi rondje. We kwamen o.a. deze muurschildering van Toon Hermans tegen. En Tom? Hij was er ook natuurlijk! Samen gingen we ook nog wandelen in de regen en dat vond hij niet zo leuk, vandaar ook zijn regenjasje. ’s Avonds bleef Tom bij mij slapen. Altijd zo gezellig!

Samen zijn!

Donderdag 9 januari 2020

Er gebeurde niet zo veel. Ik was druk met mijn scriptie en het plan van aanpak was bijna af! ’s Middags wandelde ik een dik uur met Tom. Heerlijk!

Dit was weer de eerste week van januari. Heel gek altijd. Ik moet altijd even in komen. ­čÖé Hoe was jouw week?

Deze week kwam online:

Liefs en tot volgende week,

Veronique

*In dit artikel kunnen recensie-exemplaar voorbij komen. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.
*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

De boeken uit dit artikel vind je hier:

Boeken algemeen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge