Video: Unboxing van twee boeken

Ik kreeg gisteren twee boeken en het leek me leuk om weer eens een video te maken. Geniet op deze herfstdag van deze video!

Meer informatie over de boeken? De informatie staat onder de video!

Video

Je kunt de video ook terugkijken op mijn Instagram of bekijk de video hier.

Over Het tij hoog, de maan blauw van Jolien Janzing

Hier gaat ‘Het tij hoog, de maan blauw’ van Jolien Janzing over:

Antwerpen, eind 19de eeuw.
Léonie Osterrieth, een elegante weduwe, organiseert culturele salons in haar stadspaleis aan de Meir. Musici, schrijvers en kunstenaars zijn bij haar te gast, maar Léonie heeft vooral een zwak voor ontdekkingsreizigers. Het liefst zou ze zelf naar verre continenten reizen, maar ondanks haar fortuin voelt ze zich als vrouw beteugeld door de conventies van haar tijd. Als de jonge Adrien de Gerlache haar vertelt over de expeditie die hij naar Antarctica wil maken, besluit ze hem te helpen. Er bloeit een warme genegenheid tussen hen. Adrien is de commandant van een internationale bemanning, onder wie Roald Amundsen. Later komt ook Frederick Cook aan boord. De driemaster de Belgica vertrekt uit de haven van Antwerpen. Het wordt een wervelende reis, maar aan de Zuidpool loopt het mis. Als er geen nieuws komt van de Belgica, vreest Léonie het ergste.

Over Verschijningen van Hilda Spruit

Hier gaat ‘Verschijningen’ van Hilda Spruit over:

Merthe is paranormaal begaafd. Wanneer dat meer als een vloek begint te voelen dan als een zegen, zoekt ze een ervaren medium op. Maar juist daar laat de foto van een vermist meisje Merthes speciale gave pas echt losbarsten, zodat ze niet anders kan dan luisteren naar haar zesde zintuig. Geleid door de verschijningen die haar vanaf dan niet meer loslaten, stappen zij en haar hartsvriendinnen een gevaarlijk avontuur tegemoet. Zal het hen lukken om het meisje terug te vinden?

Meer lezen van Hilda Spruit?

Ik hoop dat je het leuk vond!

Liefs,

Veronique

*De video en dit artikel heb ik gemaakt uit eigen initiatief. Het is niet betaald.

*Bedankt uitgeverij Vrijdag en Hilda Spruit voor de boeken!

*De boeken zijn recensie-exemplaren. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.
*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge