Blind Date #2: Onthulling – Uitgeverij Brandt

In het eerste artikel van Blind Date kon je mijn mening over het ‘anonieme’ boek al lezen en ik vertelde jullie hoe ik het ervaren had. Het was een bijzondere ervaring en ik vond het erg leuk om het met jullie te delen. Vandaag is de grote onthulling van de eerste Blind Date! Spannend hè? Ik laat jullie niet langer in spanning…

Welk boek is het?

Van uitgeverij Brandt heb ik het volgende boek gekregen:

Hoor je me cover
Afbeelding van Uitgeverij Brandt

Mijn eerste reactie

Dit had ik nooit geraden…

Toen ik het eerste artikel plaatste, had ik geen idee welk boek het was. Ik wist dat het een roman moest zijn, want een thriller leek me onmogelijk.

Het verhaal

Ik zat relatief goed met mijn geïnterpreteerde verhaal. Ik had de rode lijn te pakken!

Wil je meer weten over het verhaal en precies weten waar het over gaat? Dan kun je op de site van Uitgeverij Brandt meer informatie vinden over het boek.

Schrijver Rob Kamphues

Ik kende Rob Kamphues wel van de televisie (De Reünie), maar ik wist niet dat hij ook schreef. Wat bijzonder! Ik had deze schrijver niet verwacht.

Cover

Qua cover zat ik relatief goed. Het is een rustige cover, maar het lettertype is aanwezig en de kleur geel maakt het schreeuwerig. Dit past wel heel goed bij het verhaal!

Wat vind ik nu van het boek?

Mijn mening over het boek blijft onveranderd. Ik vond het een interessant boek. Als ik het boek zou zien liggen, dan zou ik het wel even oppakken en kijken waar het over gaat. Dit komt door de cover, dus de cover speelt een grote rol. Misschien dat ik ook benieuwd zou zijn naar de schrijver van het boek. Ik kende Rob Kamphues alleen van televisie.

Of ik het boek zou lezen, weet ik niet. Misschien dat de flaptekst mij niet zou aanspreken en ik het weg zou leggen… Of ik zou het proberen en dan erachter komen dat het een goed boek is…

Door deze Blind Date heb ik geleerd, dat een cover en schrijver veel kunnen doen. Misschien zou ik het boek nooit hebben gelezen als ik het zelf had kunnen kiezen. Toch ben ik blij dat ik het heb gelezen!

Dit was de eerste Blind Date! Ik vond het heel leuk en heel spannend om dit nieuwe concept te lanceren. Bedankt voor alle lieve berichtjes!

En… misschien tot een volgende Blind Date! <3

Uitgeverij Brandt, bedankt voor de samenwerking!

Liefs,

Veronique

*Dit boek is een recensie-exemplaar. Meer informatie is hier te vinden. 
*Meer informatie over Blind Date is hier te vinden.
*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

[bol_product_links block_id=”bol_5a68972aa7185_selected-products” products=”9200000059583175″ name=”Hoor je me” sub_id=”Hoor je me” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”0″ show_deliverytime=”0″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

5 Replies to “Blind Date #2: Onthulling – Uitgeverij Brandt”

  1. Wat leuk!
    Ik merk zelf ook dat de buitenkant toch veel invloed heeft.
    Eigenlijk jammer want zo missen we misschien wel hele goede boeken!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge