Eerste indruk: Milly Pie planner

Milly Pie

Je kon afgelopen week al lezen dat mijn Balansplanner vol was. Na een dagenlange zoektocht op internet vond ik een leuke, betaalbare planner. Mijn oog viel op de Milly Pie planner. In dit artikel deel ik hem met je. Lees je mee?

Website en bestelproces

Ik vond de website van Milly Pie heel duidelijk. Er stond precies de juiste informatie op. De twee filmpjes over de planner vond ik heel fijn. Je kreeg een goed beeld van de planner.

Ik heb gekozen voor de Misses Blue. Deze is 15 euro (zonder verzendkosten). Je hebt ook een luxere variant van linnen met een vak voor je notitieblok. Deze is 25 euro. Daarnaast zijn er nog extra gratis downloads voor de planner te krijgen. Je kunt ook de planner opnieuw vullen met een navulling (deze was wel uitverkocht zag ik) en je hebt een jaar garantie op de sluiting (ringband) van de planner. Nette service!

Klaar voor de unboxing? Daar gaan we!

Unboxing

De planner komt binnen in een mooie grote doos. Hij is goed beschermd door het karton en het roze zakje (zie volgende foto). Het kaartje is een leuke toevoeging en er staat een leuke boodschap op!

En dan nu de planner!

Dit is hem dan! Hij zit in plastic. Zoals je ziet heb ik gekozen voor de verticale editie. Je kunt namelijk kiezen voor een horizontale of verticale indeling.

Bij je bestelling krijg je een gratis notitieblok. Deze past perfect in je planner. Die print is toch geweldig? Sowieso heeft de binnenkant ook een leuke print!

Ik heb gekozen voor de verticale indeling, omdat ik dan mijn afspraken en to do’s op tijd kan indelen. Hieronder een kleine sneak peek van de verticale indeling. Benieuwd naar de horizontale indeling? Deze vind je op de site van Milly Pie.

Ik ben al onder de indruk van de vormgeving en de kwaliteit van de kaft. Ik ben benieuwd naar hoe de Milly Pie planner werkt in de praktijk. Als hij vol is, dan zal ik een recensie schrijven.

Meer planner reviews lezen?

Is de Milly Pie planner niks voor jou? Niet getreurd. Ik testte ook de Purpuz Planner en de Balansplanner uit.

Liefs,

Veronique

*Dit artikel is niet gesponsord. Ik kocht de planner zelf. Hier vind je meer informatie over samenwerkingen en/of recensie-exemplaren.

2 Replies to “Eerste indruk: Milly Pie planner”

  1. Hoi Veronique,

    Bedankt voor het delen van je eerste indruk over deze planner! Heel eerlijk en duidelijk, vind ik echt fijn.
    Ik ben op zoek naar een nieuwe planner voor 2021 en kwam de MillyPie tegen. Maar vind het dan wel heel waardevol om eerst wat ervaringen te horen.

    De prijs-kwaliteit verhouding klinkt heel goed. Ik kom veel planners tegen die er ongeveer net zo uitzien, maar flink wat duurder zijn. Vind jij die verhouding ook kloppen?
    Ik ben benieuwd hoe deze planner voor mij gaat werken, vanaf januari ga ik ‘m gebruiken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge