Purpuz Planner #3: Beoordeling

Purpuz PlannerVan Clen mocht ik de Purpuz Planner testen. De afgelopen maanden heb ik deze planner uitgebreid getest en vandaag vertel ik je wat ik ervan vond. De Purpuz Planner is een planner om doelen te stellen en om deze ook te behalen. Met deze planner kreeg ik een goed inzicht in mijn tijd, maar ook in mijn dromen en doelen.

Wat is de Purpuz Planner?

In artikel 1 gaf ik al meer informatie over de planner. Met deze planner kun je je dromen vormgeven. Dit doe je aan de hand van een stappenplan. Het is erg leuk om in te vullen en je krijgt een goed zicht op je wensen, je doelen en je dromen. De uitleg is helder en er is genoeg ruimte om te schrijven.

Daarnaast is de Purpuz Planner ook een agenda. Je hebt een maandplanning met een mooi overzicht van de maand en een weekplanning. Je kunt elke week doelen stellen op zowel werk- als privégebied. Daarnaast kun je ook per dag een doel stellen. Elke dag is er de mogelijkheid om deze te evalueren. Uiteindelijk blik je aan het eind van elke maand terug. Je evalueert wat er goed ging en wat er nog beter kan.

Maandplanning

Weekplanning

Wat vind ik van de Purpuz planner?

In artikel 2 gaf ik al mijn mening over de planner en deze is eigenlijk niet veranderd. De Purpuz Planner is makkelijk in gebruik, heeft goed papier en er is genoeg ruimte om te schrijven. Daarnaast is de handleiding erg duidelijk en is het een rustige planner. Je kunt hem eventueel zelf nog versieren. Het geeft je rust en dat is belangrijk in de hectische tijd waarin we leven.

Ik vond het een eer om de planner te mogen testen! Bedankt Clen!

Liefs,

Veronique

*Deze planner kreeg ik om te testen. Meer informatie is hier te vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge