Purpuz Planner #2: Hoe bevalt de planner?

PlannerHalverwege juli schreef ik een artikel over de Purpuz Planner. We zijn inmiddels wat maanden verder en ik gebruik de planner dagelijks. Ik vond het tijd voor een tussentijdse review. Hoe bevalt de planner? En maak ik gebruik van alle functies van de planner? Vandaag deel ik het met jullie.

Hoe gaat het? 

Meer informatie over de planner is in mijn vorige artikel te vinden.

Ik heb voor mezelf de Purpuz map, de Purpuz Matrix en het Purpuz Plan ingevuld. Dit vond ik erg leuk om te doen. Je mag namelijk groot dromen en niks is te gek. Uiteindelijk stel je doelen en deze staan dan zwart op wit. Dat geeft een bepaalde rust, maar ook een bepaalde motivatie om je doelen te behalen.

Ik maak geen gebruik van de maandplanning. Dat heb ik eigenlijk nooit gedaan, dus nu ook niet. Een weekplanning maak ik op maandagochtend. Dan vul ik de planner in voor de hele week en stel ik mezelf een weekdoel. Een dagdoel schrijf ik niet op. Ik heb het wel gebruikt, maar het werkte niet voor mij. De dagreflectie vul ik niet in. Ik gebruik hiervoor een ander schriftje. Je hebt veel ruimte voor afspraken en ik maak gebruik van kleuren om een bepaalde tijd aan te geven. Je krijgt een goed overzicht van de tijd die je hebt. De kwaliteit van de planner is heel goed. Het papier is dik en drukt niet door. Ideaal!

Eind november ben ik bij jullie terug met mijn uiteindelijke review van de Purpuz Planner!

Heb jij een planner?

Liefs,

Veronique

*Bedankt Clen Verkleij voor de Purpuz Planner.

*Dit artikel bevat een gekregen recensie-exemplaar. Meer informatie over recensie-exemplaren en recensies vind je hier.

Bewaren

7 Replies to “Purpuz Planner #2: Hoe bevalt de planner?”

  1. Deze planner ga ik ook nog uitproberen! Hij ligt hier al even op tafel! Zelf vind ik het jammer dat hij zo grijs is. Ik houd wel van vrolijke kleurtjes of de mogelijkheid om hem een beetje persoonlijk te maken. Naar de inhoud ben ik wel erg benieuwd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge