Ik wil jou(w) baby! – Wendy Louise & mijn quote op Storytel?

Vandaag heb ik een leuk artikel voor je. Ik ga je iets meer vertellen over het luisterboek Ik wil jou(w) baby van Wendy Louise, ik geef mijn mening erover en ik sta met mijn quote op Storytel. Een bomvol artikel dus! Lees je mee?

Hoe het begon met Ik wil jou(w) baby!

In 2018 (wat gaat de tijd snel!) mocht ik het boek ‘Ik wil jou(w) baby!’ van Wendy Louise proeflezen. Ik vertel in deze video meer over proeflezen en ik laat je mijn quote op de achterkant van het boek zien. In dit artikel kun je de quote ook goed zien. Het was een blogdroom van mij. Het is te gek als je naam op de achterkant van een boek prijkt.

Terug naar het heden! Toen ik van Wendy Louise hoorde dat er luisterboek van ‘Ik wil jou(w) baby!’ kwam, was ik enthousiast. Je bereikt met een luisterboek net weer andere lezers dan met een paperback of e-book. Ik ga je nu meer vertellen over het verhaal en het luisterboek.

Het verhaal

Hier gaat ‘Ik wil jou(w) baby!’ over:

Sara Visser leeft haar droom. Ze runt Hoteldebotel, een Amsterdams hotel dat loopt als een tierelier, heeft de leukste familie op aarde en geniet van avondjes stappen met haar chicas. 
Achter haar schaterlach, schuilt echter een groot verdriet. Sara wil niets liever dan een kindje krijgen. Maar die mannen … hou op, schei uit!
Met haar dertigste verjaardag op de loer, voelt ze de tijd dringen. Ze gooit het roer om en vertrekt naar Mallorca. 
Daar probeert ze stiekem zwanger te raken van haar beste vriend. Zal haar grootste wens uitkomen, zonder dat Alejandro het geheim ontrafelt? Of laat de woest aantrekkelijke Flamencogitarist Joaquin Sara’s plan mislukken? 
Voel het verdriet op de momenten dat Sara worstelt met leugens en bedrog. Lach met haar mee tijdens de hilarische momenten. Valt Sara voor Alejandro (of toch Joaquin?) en schreeuwt ze van de daken: Ik wil jou, baby! Of blijft ze het masterplan volgen en denkt ze stilletjes: Ik wil jouw baby…

Het luisterboek & mijn mening

Foto van Wendy Louise

Ik schreef al een recensie over ‘Ik wil jou(w) baby!’ en daarom ga ik hier niet verder in op het verhaal en de stijl van Wendy Louise. Je vindt de recensie hier.

Het luisterboek is ingesproken door Donna Vrijhof. Wat heeft Donna een prettige voorleesstem! Het is een genot om naar te luisteren. Wat ik interessant vond, was hoe bepaalde stukken werden voorgelezen. Ik had sommige stukken anders geïnterpreteerd. Het was mooi om te horen hoe het verhaal van Wendy Louise tot leven kwam.

De speciale luisterboekcover is heel mooi en past perfect bij de sfeer van het verhaal. Hij is aantrekkelijk en je krijgt zin om op vakantie te gaan!

Ik luister niet vaak een boek en daardoor moest ik wel even wennen. Toch heeft het mijn voorkeur om gewoon een boek te lezen. Ik kan dan beter mijn aandacht erbij houden.

Mijn quote op Storytel!

Na de quote op de achterkant van het boek kan ik nu een quote op Storytel ook afvinken van mijn lijstje 😉

Hier kun je het boek luisteren op Storytel. Mijn quote staat onderaan. Ik zal hem hier ook nog even plakken:

Veronique’s Boekenhoekje: ‘Ik heb hardop gehuild en gelachen. Een rit in een emotionele achtbaan, met een mooi einde. Wow!’- Storytel, Ik wil jou(w) baby! – Wendy Louise

Ik hoop dat je het leuk vond!

Liefs,

Veronique

*Bedankt Wendy Louise voor het luisterboek!

*Dit artikel bevat alleen een gekregen luisterboek en een paperback. Verder is er geen betaalde samenwerking of sponsoring. Ik heb dit artikel uit enthousiasme geschreven.

*Dit boek is een recensie-exemplaar. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.

*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge