Recensie: Geen Valentijn voor mij – Liz Ouwens

Cover van De Verhalenfabriek

Na ‘Hartje centrum‘ en ‘Een tweede kans‘ is het tijd voor het derde verhaal uit het Valentijnspakket van de Feelgoodboekenweek. Ik vertel je graag alles Geen Valentijn voor mij van Liz Ouwens. Lees je mee?

Het verhaal van Geen Valentijn voor mij

Als kind geloofde Eva heilig in een naakt, klein en mollig jongetje met vleugels en pijl en boog. Cupido, volgens de Romeinse mythologie de god van de liefde, was haar idool. Hij zorgde ervoor dat mensen verliefd op elkaar werden met zijn scherpe, gouden pijl. Ze was ervan overtuigd dat hij één van zijn pijlen voor haar zou bewaren. Inmiddels is ze vijfenveertig en is ze de ware nog nooit tegengekomen. Ze kent de liefde van haar vrienden en houdt ontzettend veel van haar zoon, maar ze wil meer. Ze laat zich overhalen op een datingapp te gaan, maar of dat nou zo’n goed idee is…

Mijn mening

‘Geen Valentijn voor mij’ is een heerlijk verhaal! Het is zooooo romantisch en geeft je echt dat heerlijke feelgoodgevoel.

Liz Ouwens heeft een fijne stijl. Het leest vlot. Dit verhaal is echt een, zoals De Verhalenfabriek het zelf noemt, heerlijk tussendoortje. De personages zijn lekker normaal en herkenbaar voor de lezer. De tijd gaat in dit verhaal wel heel snel en daardoor kan het nogal onnatuurlijk voelen.

Het is misschien een beetje een cliché verhaal, maar het is gewoon zo leuk. Het is echt even genieten. De cover van dit verhaal is heel vrolijk en passend!

Geen Valentijn voor mij is een heerlijke feelgood! Het is zoooo romantisch!

Of je kunt het boek kopen via Bol.comBookspot of Bruna.

Op de hoogte blijven?

Op de hoogte blijven van nieuwe artikelen op Veronique’s Boekenhoekje? Abonneer je hieronder gratis op mijn blog en ontvang meldingen van nieuwe berichten in je mailbox! Meer weten over privacy? Lees dan hier.


Liefs,

Veronique

Bedankt De Verhalenfabriek voor het boek!

*Dit boek is een recensie-exemplaar. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.

*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Gegevens van Geen Valentijn voor mij

Auteur: Liz Ouwens
ISBN e-book: 9789461097880 

Op zoek naar een proeflezer voor je verhaal? Ook voor korte verhalen of novelles! Meer informatie kun je hier vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge