Recensie: Hartsvlucht – Emma Anna

Cover van Emma Anna

Tijd voor de recensie van het laatste deel van de ‘Hartendief’-serie van Emma Anna! Ik mocht namelijk de novelle Hartsvlucht lezen. Lees je mee?

*Let op: Deze recensie kan spoilers bevatten van de eerste twee delen van de serie!

Het verhaal van Hartsvlucht

Vijf jaar later.

Een happily ever after krijg je nooit zomaar op een presenteerblaadje aangereikt. Daarvoor moet je soms bloed, zweet en tranen in je relatie stoppen. Na een jaar samen in een heel diep dal te hebben gezeten, realiseren Arti en Jurre zich dat maar al te goed.

Jurre probeert die periode achter zich te laten met een wel heel groots gebaar naar Artemis toe. Alles lijkt eindelijk weer de goede kant op te gaan. Maar wanneer onvoorziene omstandigheden zich voordoen, lijken de pas geheelde wonden nog niet bestand te zijn tegen elementen van buitenaf.

Amon komt tot een schokkende ontdekking, die hij voor Arti geheim probeert te houden. Zijn zusje verdient het om op dit moment op een roze wolk te zitten; ze mag niet opnieuw in de put belanden. Maar die ontdekking zet ook voor hem dingen in een ander daglicht.

Mijn mening

De cover van ‘Hartsvlucht’ lijkt op de vorige boeken en dat vind ik altijd een mooi gegeven. De hele serie past dan mooi bij elkaar. Verder is het een hele sexy voorkant. Het past bij de sfeer in het verhaal.

De waarschuwing voor triggers vond ik heel goed gedaan. Je weet hierdoor een beetje wat je kunt verwachten. Het is goed dat deze waarschuwing erin staat.

Het verhaal zit vol drama en daarnaast is het heerlijk romantisch. Na het lezen had ik een heel fijn gevoel. Emma Anna brengt op een mooie manier emoties over en ze geeft de personages de ruimte om zich te kunnen ontwikkelen.

Na het lezen van ‘Hartendief‘ en ‘Rovershart‘ was ik nieuwsgierig na de verdere verloop van de relatie van Arti en Jurre. Deze novelle is een mooie afsluiting van de serie. Het is klaar. Trouwens met een 210 pagina’s is het alsnog geen dun boek.

Ik heb genoten van dit heerlijk boek. De hele serie is een echte aanrader!

Hartsvlucht is de ultieme afsluiting van de serie.

Liefs,

Veronique

*Bedankt Emma Anna voor het boek!

Je kunt dit boek bij de lokale boekhandel en o.a. Bol.com bestellen.

*Dit boek is een recensie-exemplaar. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.

*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Gegevens van Hartslvucht

Auteur: Emma Anna
Uitgever: –
ISBN e-book:  1230005265671 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge