Recensie: Bewaak mijn hart – Sanne Hillemans

Vandaag heb ik de recensie van een heerlijk verhaal voor je. Ik las Bewaak mijn hart van Sanne Hillemans. Lees je mee?

Het verhaal van Bewaak mijn hart

De New Adult-roman ‘Bewaak mijn hart’ van Sanne Hillemans vertelt over een onwaarschijnlijke klik tussen Noraly en haar beveiliger Chris. De roman draait om de twintiger Noraly Winters. Haar leven is heel gewoon, een paar avonden per week werkt ze in haar favoriete café en daarnaast heeft ze een ‘volwassen’ baan bij een bank. Het enige afwijkende: ze wordt overal gevolgd. 24/7 wordt ze beveiligd tegen de vijanden van haar vader, die opereert in het criminele circuit. Volgens zijn strikte instructies negeert ze haar beveiligers en bijna zou ze vergeten dat ze altijd in de gaten gehouden wordt. Tot er een nieuwe persoonlijke beveiliger voor haar wordt ingeschakeld: Chris. Met zijn mysterieuze uitstraling en doordringende blik valt hij haar meteen op. En zij hem ook… Noraly wil zo min mogelijk te maken hebben met haar vaders wereld, maar wat als ze Chris niet uit haar gedachten krijgt?

Mijn mening

Het verhaal van ‘Bewaak mijn hart’ deed me denken aan de film ‘First daughter‘. Althans het concept doet me eraan denken. Verder is het een heel leuk, vrolijk verhaal en zelfs een tikkeltje spannend.

Sanne Hillemans ken ik van ‘Mag ik bij jou‘, ‘De actrice in mij‘ en ‘Voor altijd twintig‘. Ze heeft een hele fijne stijl en in dit boek komt dat nog meer naar voren. Ik vond dit één van haar betere verhalen!

In het begin lijkt het een zoetsappig, romantisch verhaal, maar opeens is er een ommekeer en wordt het heel spannend. Juist deze tegenhanger vond ik heel mooi.

Sanne gaat vanaf de eerste pagina de diepte in. Het lijkt heel snel te gaan, maar het voelt natuurlijk. Er blijkt meer achter dit ogenschijnlijke eenvoudige verhaal te zitten.

Het is misschien een beetje cliché en daardoor voorspelbaar, maar dat mocht voor mij de pret niet drukken. Ik heb genoten! Daarnaast is het een heel sexy verhaal, maar nergens vulgair. Gewoon perfect gedoseerd.

Oké, even over dat einde… Jeetje! Sanne, wat doe je me aan! Het is zo goed! De perfecte afsluiter van het verhaal!

Bewaak mijn hart is een heerlijk verhaal met een einde dat je omver blaast!

Liefs,

Veronique

*Bedankt Loft Books voor het boek!

Je kunt dit boek o.a. Bol.com bestellen.

*Dit boek is een recensie-exemplaar. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.

*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Gegevens van Bewaak mijn hart

Auteur: Sanne Hillemans
Uitgever: Loft Books
ISBN e-book: 9789047206804

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge