Recensie: Kansloos – Petra Spark


Na ‘Astarte‘ en ‘De patiënt‘ keek ik uit naar het nieuwe boek van auteur Petra Spark. Kansloos heeft een intrigerende cover en ik was eigenlijk direct nieuwsgierig door de flaptekst. In mijn recensie vertel ik je meer over dit boek. Lees je mee?

Het verhaal van Kansloos

Door een tragisch ongeluk komt de negentienjarige zoon van de premier om het leven. Niet veel later ontvangt de premier een bericht: Jullie zoon was niet de eerste, maar hij is evenmin de laatste. Rechercheurs Roy en Sophia worden ingeschakeld. Hun onderzoek krijgt een onverwachte wending wanneer jongemannen overlijden die een nauwe band hadden met de zoon van de premier. De sleutel tot de ontknoping van de zaak lijkt in het verleden te liggen. Een verleden dat haar geheimen niet graag prijsgeeft.

Mijn mening

‘Kansloos’ is een meeslepende thriller. Petra Spark speelt een psychologisch spelletje met je! De cover is intrigerend en de flaptekst maakte me nieuwsgierig naar het verhaal.

De proloog is steengoed. Het einde van dit hoofdstuk vond ik waanzinnig. De hoofdstukken zijn kort en zorgen voor een goed tempo in het verhaal. Petra Spark dropt op een bijna ‘nonchalante’ manier informatie in het verhaal. Je wordt hiermee direct op scherp gezet.

Het verhaal is heftig. Ik heb hem soms even weg moeten leggen, omdat het me raakte. De personages hebben ieder hun eigen verhaal en dat is eigenlijk net zo heftig als het verhaal. Ze zijn goed uitgewerkt.

Misschien was een trigger waarschuwing wel op de plaats geweest. Er zitten namelijk onderwerpen in die je misschien als trigger zou kunnen ervaren.

Het was een spannend verhaal met veel vaart. Petra Spark durft onderwerpen aan te snijden en daar kan ik eigenlijk alleen maar respect voor hebben. Zoek je een spannende thriller dan is ‘Kansloos’ een aanrader!

Kansloos is meeslepend!

Meer van Petra Spark?

Benieuwd naar dit boek? Bestel dit boek bij o.a. Bol of Bruna of steun de lokale boekhandel. Ook te lezen via Kobo Plus!

Liefs,

Veronique

Bedankt Uitgeverij LetterRijn voor het boek!

*Dit boek is een recensie-exemplaar. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.

*Dit artikel bevat affiliate links. Koop je via mijn link een artikel (iets anders dan boeken mag ook) dan krijg ik een commissie! Jij merkt er niks van, maar je steunt wel Veronique’s Boekenhoekje. Meer informatie is hier te vinden.

Gegevens van Kansloos

Auteur: Petra Spark
ISBN E-book: 9789493192829 
ISBN paperback: 9789493192799 

Op zoek naar een proeflezer voor je verhaal? Ook voor korte verhalen of novelles! Meer informatie kun je hier vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge