Recensie: Wolvenvrouw – Hay van den Munckhof

Cover van H!P Publishing

Auteur Hay van den Munckhof ken ik van zijn verhalen in de ‘Historische Verhalen’-bundels. Wolvenvrouw is zijn nieuwste boek. In mijn recensie vertel ik je graag meer. Lees je mee?

Het verhaal van Wolvenvrouw

Kita leeft op de prehistorische toendravlakte van 40.000 jaar geleden. Op een dag vindt ze bij de rivier het misbruikte lichaam van haar beste vriendin. Net als de meeste jagers geeft ze de schuld aan de neanderthalers, die beestmensen worden genoemd. Dan maakt Kita een vreselijke fout, die ze alleen goed kan maken door een levensgevaarlijke tocht naar het dal van de beestmensen te ondernemen…

Mijn mening

‘Wolvenvrouw’ heeft een prachtige cover. Het meisje kijkt je intens aan en de wolf is mooi afgebeeld. Het verhaal komt op de cover helemaal samen. De titel is goed gekozen.

Hay van den Munckhof ken ik van zijn verhalen uit de ‘Historische Verhalen’-bundels. Zijn stijl is warm en leest fijn. Ik was blij dat ik nog meer van hem kon lezen. In een kort verhaal in een bundel kan een schrijver me heel nieuwsgierig maken naar meer. Dit gebeurde bij de verhalen van Hay van den Munckhof ook.

Vanaf het begin is het spannend en heftig. Je zit eigenlijk direct in het verhaal. Misschien is het een beetje luguber, maar het zet wel direct de toon. Het is een spannend verhaal met een mooi plot. Het is goed uitgewerkt en bevat allerlei interessante lagen.

Kita is een dapper meisje en je kunt eigenlijk alleen maar bewondering voor haar hebben. Het is een Young Adult, maar zo voelde het voor mij niet. Het heeft iets weg van een spannende roman. Ik heb genoten!

Wolvenvrouw is prachtig!

Benieuwd naar dit boek? Bestel dit boek bij o.a. Bol of Bruna of steun de lokale boekhandel!

Meer van Hay van den Munckhof?

Liefs,

Veronique

Bedankt Hay van den Munckhof voor het boek!

*Dit boek is een recensie-exemplaar. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.

*Dit artikel bevat affiliate links. Koop je via mijn link een artikel (iets anders dan boeken mag ook) dan krijg ik een commissie! Jij merkt er niks van, maar je steunt wel Veronique’s Boekenhoekje. Meer informatie is hier te vinden.

Gegevens van Wolvenvrouw

Auteur: Hay van den Munckhof
ISBN E-book: 9789464641349

Op zoek naar een proeflezer voor je verhaal? Ook voor korte verhalen of novelles! Meer informatie kun je hier vinden.

Op de hoogte blijven?

Op de hoogte blijven van nieuwe artikelen op Veronique’s Boekenhoekje? Abonneer je hieronder gratis op mijn blog en ontvang meldingen van nieuwe berichten in je mailbox! Meer weten over privacy? Lees dan hier.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge