Tranen met tuiten #1

Ik lees veel boeken en sommige boeken brengen emoties bij mij naar boven. In Tranen met tuiten vertel ik over de boeken die mij, hartverscheurend, lieten huilen. Ik ben niet bang voor tranen. Als een boek mij raakt, dan moet ik huilen en dat kan van geluk zijn, maar ook van verdriet.

Het onzichtbare leven van Ivan Isaenko – Scott Stambach

Ik deel mijn enthousiasme al eerder in dit blogje. Dit boek liet mij huilen. Het verhaal is zo bijzonder en de hoofdpersoon is anders dan anders. Heel bijzonder. Ik vond het verloop van het verhaal zo mooi.

Tranenranking: 4/5

Voor jou – Jojo Moyes

Dit boek… liet mij zo hard huilen inclusief geknor en hard snikken. Ik vond het zo’n mooi verhaal. Het raakte me zo enorm en dat had ik niet verwacht. Ik schreef er al over in dit artikel.

Tranenranking: 5/5

Ma & Ach, moedertje – Hugo Borst

Ik schreef al vaker over deze boeken en ik doe het gewoon nog een keer. De verhalen van Hugo Borst over zijn moeder raakten mij. De tranen kwamen op onverwachte momenten en ik kon het niet tegenhouden. Ik heb gesnotterd, gesnikt en hartverscheurend gehuild bij deze boeken.

Tranenranking: 4/5 en 5/5

Ik hoop dat je dit een leuk artikel vond. Bedankt voor het lezen!

Welk boek maakte jou aan het huilen?

Liefs,

Veronique

5 Replies to “Tranen met tuiten #1”

  1. Ik ben de 80 gepasseerd en ik kan je vertellen dat het geraakt zijn door een verhaal naarmate je ouder wordt steeds sneller, vaker en heftiger voorkomt. Overigens niks mis mee. Betekent dat je nu eenmaal snel in- en meevoelend bent

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge