Veronique’s Week #22: Juryoverleg The Indie Awards

Weer een nieuwe week! Het was een leuke week met o.a. het juryoverleg voor The Indie Awards en ik kreeg een leuk boek binnen. Kijk je mee?

Zaterdag 16 maart 2019

Zaterdag was een spannende dag. Samen met, schrijver van het boek Räv, Tjeerd Langstraat en medeblogger Chantal van Coffee ‘nd Cookie gingen we overleggen over de juryprijs van de The Indie Awards. Ik ging met behulp van vriendlief met de trein naar Eindhoven. Wat een avontuur, maar het lukt. ’s Avonds was ik kapot en had ik pijn, maar het was zo leuk! Ik heb genoten.

Ik schreef trouwens een blog over hoe het is om jurylid te zijn van The Indie Awards.

Zondag 17 maart 2019

Tommy kwam even met mijn zusje mee. Samen knuffelen is toch wel heel lekker…

Samen knuffelen

Ik begon ook in het boek Becoming (mijn verhaal)  van Michelle Obama begonnen. Elke avond lees ik nu een aantal pagina’s. Heerlijk. Ik vulde ook mijn Balans Planner voor de eerste keer in. Het gaf me zo’n goed inzicht in hoeveel tijd ik heb. Blij mee!

Ik nam ook een video op. Lekker kletsen met jullie en ik liet een aantal boeken zien van o.a. Emma Anna, Wendy Brokers, Renee Knight, Werner Hoenders en Michelle Obama.

Maandag 18 maart 2019

De maandag begon heel rustig. Ik werkte, maar rond 11 uur bereikte me het schokkende nieuws over Utrecht. Ik was ontdaan en ik voelde me verdrietig. Het hield me de hele dag bezig. De rest van de week spookte het regelmatig door mijn hoofd.

Dinsdag 19 maart 2019

Ik werkte op dinsdag wat, studeerde en ’s avonds trok ik me terug. Een aantal boeken en een tijdschrift. Ik was toe aan mezelf.

Ontspannen

Woensdag 20 maart 2019

Woensdag ging ik stemmen. Een avontuur met krukken, maar het is gelukt! Ik begon aan een van de laatste vakken van de minor en ik werkte. Productief dagje! Ik kreeg ook een leuk pakketje. Zo blij mee!

Donderdag 21 maart 2019

Ik genoot van de zon tijdens mijn verplichte wandelingen. Heerlijk!

Hallo Zon!

Zo! Dit was mijn weekje weer. Ik merkte dat de planner invullen echt goed werkte. Het is een houvast!

Hoe was jouw week?

Liefs,

Veronique

*In dit artikel kunnen recensie-exemplaar voorbij komen. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.
*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

De boeken uit dit artikel vind je hier:

Boeken algemeen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge