Veronique’s Week #40: Fast & Furious: Hobbs & Shaw

Na twee reisverslagen over Berchtesgaden (Het Adelaarsnest) en Italië ben ik weer terug met een nieuwe Veronique’s Week. Ik ging o.a. naar de film Fast & Furious: Hobbs & Shaw, er kwam een winactie online en ik ging weer werken. Oja… ik probeerde ook nog een les kickboksen. Lees je mee?

Donderdag 15 augustus 2019

Het was tijd voor een datenight met vriendlief. Ik droeg dit leuke, fleurige jurkje. We gingen naar Fast & Furious: Hobbs & Shaw. Wat is ie goed! Het draadje met Fast & Furious is weliswaar heel dun, maar verder… goede actie en leuke acteurs!

Vrijdag 16 augustus 2019

Dit was mijn poets-je-hele-huis-voor-je-weer-gaat-werken-dag. ’s Avonds bakte ik pannenkoeken voor mijn paps en zusje. Erg lekker!

Pannenkoeken
Pannenkoeken!

Zaterdag 17 augustus 2019

Ik deed zaterdag niet zoveel. Mijn schoonmams maakte dit heerlijke kwarktaartje met aardbeien. Heerlijk! En ik viel in slaap tijdens het meekijken naar een spel van vriendlief.

Kwarktaartje
Kwarktaartje

Zondag 18 augustus 2019

Zondag was mijn laatste vakantiedagje. ’s Ochtends deed ik boodschappen en ’s middags lag ik lekker op de bank met boeken. Ik las o.a. Elke werkdag een topdag van Mirjam Wiersma uit.

Psst… je kunt nog tot zondag 25 augustus 23.59 uur meedoen aan de winactie….

Thee en boek
Heerlijk!

Maandag 19 augustus 2019

Ik begon weer aan school. De laatste loodjes: nog 1 vak van de minor, 1 portfolio-opdracht en de scriptie. Dan zit het er gewoon op. Ik ben nu zo dichtbij. Het was een spannende dag: ik leverde het eerste deel van mijn plan van aanpak voor de scriptie in. Spannend!

En het regende een boek. Ik kreeg van HarperCollins Rosalinds leugen van Muna Shehadi. Een bijzonder boek denk ik. De flaptekst deed me denken aan De Zeven Zussen. Ik vond het eerste deel van die serie geweldig. Binnenkort komt de recensie van ‘Rosalinds leugen’ online!

Post!
Boekenpost!
Mooierd!

Ik appte mam en vroeg of ze mee wilde gaan lopen. Ik lunchte samen met haar en knuffelde met Toms. Samen liepen we een uurtje. Zo heerlijk! Daarna plofte ik met een aantal oude tijdschriften op de bank.

Samen!

Dinsdag 20 augustus 2019

Ik ging werken. De eerste dag na de vakantie is altijd een beetje gek. Het was intens en ’s avonds was ik k.o. Al was ik nog niet klaar, want ik ging een proefles kickboksen doen. Mijn hemeltje.. niks voor mij. Ik ben veel te lief, sla niet hard genoeg en dat kicken kon ik niet vanwege mijn rug. Ik heb nu nog (ik type dit op donderdag 22 augustus) spierpijn. Mijn rug was ook niet zo blij met mijn beslissing om een les kickboksen te doen..

Klaar voor!

Woensdag 21 augustus 2019

Weer een dagje werken en daarna ging ik naar mijn mama om te eten. Knuffelen met Tom als ik er ben, hoort bij het ritueel. Daarna liepen we nog een uurtje. Dat deed mijn rug goed. Ik heb enorme spierpijn en rugpijn.

Knuffelen
Moet dit?

Zo! Dit was mijn week! Hoe was jouw week?

Liefs,

Veronique

*In dit artikel kunnen recensie-exemplaar voorbij komen. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.
*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

De boeken uit dit artikel vind je hier:

Boeken algemeen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge