Veronique’s Week #54: Veel lezen en studeren in de bibliotheek

Ik neem je weer mee in mijn week. Ik las veel boeken uit, kreeg mooie boeken en ik ging studeren in de bibliotheek. Kijk je mee?

Vrijdag 7 februari 2020

Ik ging even met vriendlief de stad in. We waren op zoek naar schoenen, maar uiteindelijk hebben we ze online besteld. We gingen wel even langs Flow’s Boekensteun in Sittard. Dit is een tweedehandsboekenwinkel. Ik kreeg van vriendlief twee boeken: Reddende engel van Katie Fforde en De Cock en de moord in Triplo van Baantjer. Tom was gezellig ook mee!

Zaterdag 8 februari 2020

We keken ’s avonds de derde The Hobbit-film. Ik vond deze minder, want vriendlief kwam er halverwege achter dat er stukken misten. Hij had hem al gezien en op Videoland bleek dus de gewone versie te staan en niet The Extended version. Hierdoor snapte ik het verhaal soms niet.

Zondag 9 februari 2020

Ik had een huishouddagje en in de brievenbus lagen twee mooierds van De Crime Compagnie. Ik kreeg Op het verkeerde moment van Heleen Smit en Carmens kookpunt van Carmen Prins. Die laatste heb ik al uitgelezen en wat was hij spannend zeg! Prikkelend, meeslepend. Aanrader! Ik las ook De leeuwenvader van Mosul van Louise Callaghan uit.

Maandag 10 februari 2020

Ik ging wandelen en ’s avonds eten bij mama. Lekker knuffelen met Tom.

Dinsdag 11 februari 2020

Ik ging naar de bibliotheek om daar aan mijn scriptie te werken. Na 3 weken is mijn Plan van Aanpak namelijk goedgekeurd! Ik ben nu bezig met de onderzoeksopzet en theorie. Daarna ging ik een broodje eten met vriendlief. Zijn opleiding zit namelijk tegenover de bibliotheek. Ideaal! En ik kreeg een boek van Unieboek Het Spectrum: Eerlijk duurt het langst van Karen McManus. En ik las Het bloemenmeisje van Anya Niewierra uit. Hemeltje! Ik heb denk ik een nieuwe favoriet! Het was zo goed! Mijn recensie kun je binnenkort lezen!

Woensdag 12 februari 2020

’s Avonds kwam Tom bij mij logeren en ik begon in Carmens Kookpunt van Carmen Prins en ik las hem ’s avonds uit.

Donderdag 13 februari 2020

Ik werkte aan wat opdrachten en mijn scriptie. Ik bestelde kleding bij de Wehkamp, maar alles bleek niks te zijn. En Tom… die vond dat ook.

“Dit is niks!”

Deze week kwam online:

Hoe was jouw week?

Liefs,

Veronique

*In dit artikel kunnen recensie-exemplaar voorbij komen. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.
*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

De boeken uit dit artikel vind je hier of bij de lokale boekenwinkels!

Boeken algemeen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge