“Hier! Voor je boekenkastvulling!”

Stapel boeken
Een stapel boeken

Afgelopen zondag bracht ik mijn zusje thuis. Ze stapte uit de auto en rende naar binnen. Toen kwam ze terug naar buiten met een hele grote stapel boeken. Er zaten boeken tussen die ik haar had uitgeleend, zoals Over het spoor van Eva Keuris en Maurice van Anne-Laure van Neer, maar er zaten ook boeken tussen die ik nog niet gelezen had. Ze gaf mij de stapel en zei: “Hier! Voor je boekenkastvulling…”

Ik vond het woord “boekenkastvulling” heel erg leuk klinken en ik moest ook wel lachen om de hoeveelheid boeken. Mijn zusje weet hoe ze mij gelukkig kan maken…

1. Het Diner van Herman Koch

Boek Herman Koch- Het DinerOh! Ik wilde dit boek al langer lezen, maar ik kon hem steeds niet vinden. In 2013 kwam er een film uit van dit boek. Daar ben ik ook benieuwd naar.

 

 

 

2. Het leven uit een dag van A.F.Th. van der Heijden

Boek Het leven uit een dag Dit lijkt me een heel mooi boek met een mooie insteek. Stel, je leeft maar 1 dag…

 

 

 

3. Twee vrouwen van Harry Mulisch

Harry Mulisch Twee vrouwenIk heb ooit eens De aanslag gelezen van Harry Mulisch. Maar ik ben ook benieuwd naar dit boek.

 

 

 

4. De Dochter van Jessica Durlacher

De dochter van Jessica durlacher

Ik ken de schrijfster niet. Het verhaal heeft een historische tintje en gaat over Max en Sabine. Ze krijgen een relatie, maar het verloopt nogal stroef. Dan verdwijnt Sabine zonder enige aanleiding. Vijftien jaar later ziet Max Sabine weer. Ze is in gezelschap van studiobaas Sam uit Hollywood. Max en Sabine krijgen weer een verhouding, maar het is nog steeds geheimzinnig. Dan leest Max de biografie van Sam… Alles valt op zijn plek… Ik ben benieuwd naar deze roman. Het verhaal spreekt me aan!

5. Karakter van F. Borderwijk

Dit boek is een echte klassieker. Heel vroeger heb ik het eens gelezen, maar ik kan het me niet meer goed herinneren. Misschien nog een keer lezen?

 

 

 

2 Franse boeken?! 

Franse boekenOui oui, op de stapel lagen ook twee Franse boeken van de schrijvers Eric- Emmanuel Schmitt en Alexandre Jardin. Dit waren de twee Franse boeken die mijn zusje las voor haar literatuurlijst. Ik zou graag nog eens een Frans boek lezen. Dit is mijn kans 😉

 

 

Ik ben een paar mooie boeken rijker en het is niet alleen maar boekenkastvulling… Het wordt ook nog echt gelezen!

Krijg jij graag boeken cadeau?

Veel liefs,

Veronique

6 Replies to ““Hier! Voor je boekenkastvulling!””

  1. Ja natuurlijk krijg ik graag boeken, maar bij de kringloop koop ik ook vaak heel mooie titels voor weinig. En vaak ook nog vrij nieuwe titels. #onvoorstelbaar maar erg blij mee. Mooie boeken heb je trouwens gekregen. Het diner en twee vrouwen beide gelezen en als zeer mooi ervaren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge