Recensie: Bloesempad – Irene Hannon


Bloesempad van Irene Hannon is het negende deel in de ‘Hope Harbor’-serie. Ik neem je graag weer mee naar dit leuke stadje. Lees je mee?

Het verhaal van Bloesempad

‘Bloesempad’ van Irene Hannon speelt zich af in het idyllische kustplaatsje Hope Harbor. Na een grote tegenslag is Ashley Scott toe aan een nieuw begin. Ze besluit naar Hope Harbor te verhuizen, waar ze een bouwvallig huis heeft gekocht. Jonathan Gray weet niet goed wat hij met de knappe vrouw aan moet die is ingetrokken op het landgoed naast zijn huis. Haar aanwezigheid gaat hem niks aan totdat ze zijn hulp inroept. Wanneer hij merkt dat hij gevoelens voor haar krijgt, werpt hij een muur tussen hen op. Er is geen plek in zijn leven, en zijn hart, voor romantiek.

Ashley en Jonathan zullen hun krachten moeten bundelen om het vervallen huis om te toveren tot een plek vol liefde en vreugde.

Mijn mening

‘Bloesempad’ heeft een cover die past bij de rest van de serie. Het is een mooie cover. De titel heeft iets warms. Sowieso vind ik de andere titels ook heel mooi.

Je ziet steeds vaker verhalen over oude landhuizen. Ik vind het zo heerlijk om te lezen hoe ze worden opgeknapt en alles wat erbij komt kijken. Dat is in dit verhaal niet anders. Het is leuk dat je ook de andere inwoners van Hope Harbor weer tegenkomt. Voor mijn gevoel liep het verhaal parallel met andere verhalen. Dit verhaal is trouwens goed los te lezen.

Het is een leuke feelgood, maar misschien een beetje cliché. Het is voorspelbaar. Toch is het verhaal warm en lief. Het geloof speelt voor mijn gevoel een minder grote rol in dit verhaal.

Het einde vond ik zo mooi! Ik heb genoten van dit negende deel. Het is zo’n leuke serie!

Meer lezen van de serie Hope Harbor?

Dit is de juiste volgorde van de serie:

Benieuwd naar dit boek of eerdere delen? Koop dit boek dan via Bol.comBookspot of Bruna of steun de lokale boekhandel!

Op de hoogte blijven?

Op de hoogte blijven van nieuwe artikelen op Veronique’s Boekenhoekje? Abonneer je hieronder gratis op mijn blog en ontvang meldingen van nieuwe berichten in je mailbox! Meer weten over privacy? Lees dan hier.


Liefs,

Veronique

Bedankt kokBoekencentrum Uitgevers voor het boek!

*Dit boek is een recensie-exemplaar. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.

*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Gegevens van Bloesempad

Auteur: Irene Hannon
Vertaling: Lia van Aken
ISBN e-book: 9789029734745 
ISBN paperback: 9789029734738 

Op zoek naar een proeflezer en/of meelezer voor je manuscript? Ook voor korte verhalen of novelles! Meer informatie kun je hier vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge