Recensie: Koffers vol liefde – Marli Elisa

Cover van De Verhalenfabriek

Van De Verhalenfabriek mocht ik meedoen aan de blogtour van Koffers vol liefde van Marli Elisa. Een leuke, originele feelgood! Ik vertel je graag meer in mijn recensie. Lees je mee?

Het verhaal van Koffers vol liefde

Juliette heeft haar hele leven doorgebracht op een paar vierkante kilometer in Oud-Zuid. Nu ze vijftig is, heeft ze behoefte aan avontuur. Samen met haar nieuwe liefde David waagt ze de sprong en vertrekt ze naar Italië om een klein kasteeltje tot boutiquehotel te verbouwen. Ze ziet zichzelf in een bloemetjesjurk verse focaccia’s voor de lunch serveren terwijl haar verloofde aan het klussen is. Maar helaas blijkt David over twee linkerhanden te beschikken.

Dan duikt er ook nog een oude vakantieliefde op – die tot overmaat van ramp wél heel handig is. Plotseling voelt het alsof ze met Marco haar droom aan het verwezenlijken is in plaats van met haar verloofde David. Juliette zal een keuze moeten maken…

Mijn mening

‘Koffers vol liefde’ heeft zo’n leuke cover! De titel vind ik erg leuk gevonden. Het is een leuke feelgood!

Marli Elisa heeft een fijne stijl. Het leest gewoon heel lekker. Ik vond het origineel dat de hoofdpersonen al een verloofd koppel waren. Dit is weer eens wat anders dan een vrouw die naar het buitenland gaat en daar verliefd wordt op iemand. Het is hierdoor verfrissend. Marli Elisa schreef al eerder de serie ‘Sterre’s zomer‘, ‘Flora’s winter‘ en ‘Ik heb mij‘. Dit verhaal is anders. Positief anders trouwens. Marli Elisa durft voor een andere invalshoek te kiezen.

Ik moest heel erg wennen aan David en ik wist niet zo goed wat ik met hem moest. Gelukkig maakt hij het op een goede manier goed. Juliette is zo’n leuke tegenpool. Ze is weliswaar vijftig, maar dat merkte je niet aan haar. Ik had haar jonger geschat. In het begin snapte ik de relatie tussen deze twee niet. Ik zat vol vragen. Uiteindelijk werd het onverwachts spannend en heeft het verhaal een leuke ontknoping. Het is een originele feelgood met een leuk randje.

Koffers vol liefde is een echte Marli Elisa!

Benieuwd naar dit boek? Bestel dit boek bij o.a. Bol.comBookspot of Bruna.

Blogtour Koffers vol liefde

Deze leuke bloggers doen ook mee aan de blogtour:


Liefs,

Veronique

Bedankt De Verhalenfabriek voor het boek!

*Dit boek is een recensie-exemplaar. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.

*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Gegevens van Koffers vol liefde

Auteur: Marli Elisa
Uitgever: De Verhalenfabriek
ISBN e-book: 9789461098368 

Op zoek naar een proeflezer en/of meelezer voor je manuscript? Ook voor korte verhalen of novelles! Meer informatie kun je hier vinden.

Op de hoogte blijven?

Op de hoogte blijven van nieuwe artikelen op Veronique’s Boekenhoekje? Abonneer je hieronder gratis op mijn blog en ontvang meldingen van nieuwe berichten in je mailbox! Meer weten over privacy? Lees dan hier.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge