Winactie: Maak 1x kans op De Alfa-vrouwen-serie van Nan Adams

Covers van Loft Books

Het laatste artikel van De Gezellige Boekenweek! Wat was het een heerlijke week en ik vond het heel leuk om te doen. Hopelijk vond jij het ook een leuke week. Ik sluit de week af met een hele toffe winactie. Je maakt nu kans op de hele e-bookserie (!) van ‘De Alfa-vrouwen’ van Nan Adams. Hoe tof is dat?!

Over de De Alfa-vrouwen-serie

Bellagio

Als Geraldine tijdens het verjaardagsfeest van haar overgrootmoeder Beatrice een telefoontje krijgt over de verloren gewaande Alfa Romeo van haar familie, kan ze haar nieuwsgierigheid niet bedwingen. Waar was de auto al die tijd? En waarom schrikken haar moeder en overgrootmoeder zo wanneer ze horen dat de oldtimer gevonden is? Geraldine besluit haar journalistieke talenten in te zetten en Beatrice te vragen naar de ware geschiedenis van haar familie. In een meeslepend relaas neemt Nan Adams de lezer mee door het epische leven van Beatrice, vol oorlogsdrama’s en dodelijke intriges. Van de koude tulpenvelden bij Alkmaar tot de luxe hotels in Bellagio aan het Comomeer in Italië. Bellagio schetst het leven van een jonge vrouw die zich ondanks tegenslagen staande weet te houden en generaties vrouwen inspireert.

Lees mijn recensie!

Malibu

Als Geraldine te horen krijgt dat er dagboeken liggen in de verloren gewaande oldtimer die al drie generaties lang familiebezit is, staat haar wereld op z’n kop. Ze blijken van haar overleden tante Chantal te zijn, de tweelingzus van Geraldines moeder. Politieke complotten, criminele afrekeningen, familiedrama’s, geld en macht en de geschiedenis van haar familie blijkt er bol van te staan. Maar hoe vertelt Geraldine deze verhalen aan haar moeder en haar honderdjarige overgrootmoeder? In Malibu komt het verleden angstaanjagend dichtbij wanneer trauma’s van de drie overgebleven Alfa-vrouwen opgerakeld worden door stemmen van jaren geleden. Bevatten de dagboeken antwoorden op al hun vragen? Is nu de hele waarheid boven tafel?

Lees mijn recensie!

Mayfair

Geraldine verblijft met haar moeder en overgrootmoeder in het beroemde hotel The Ritz in London. Morgen komt de Alfa Romeo waar ze zo lang naar gezocht hebben aan in de stad, maar met de auto arriveren nieuwe geheimen: feiten die een eeuw lang verborgen zijn geweest en die onze blik op de huidige wereld fundamenteel zouden kunnen veranderen.

De drie vrouwen zijn nergens meer veilig en moeten vrezen voor hun leven. Zij vormen een gevaar voor de gevestigde orde. Wat is er echt gebeurd met de dood gewaande kleindochter van de honderdjarige matriarch van de familie, Beatrice? Komt er hulp uit onverwachte hoek en komt de waarheid waar de wereld al bijna honderd jaar naar op zoek is eindelijk boven tafel?

Lees mijn recensie!

Hoe doe je mee?

Je maakt 1x kans op de hele serie (Bellagio, Malibu en Mayfair). Het zijn e-books!

Je kunt meedoen door hieronder een reactie met een geldig e-mailadres achter te laten.

Je mag per persoon één keer meedoen.

De winactie sluit op 5 november 2023 om 23.59 uur.

Op 6 november 2023 trek ik een lootje en neem ik via de mail contact op met de winnaar.

De winnaar dient voor 7 november 2023 23.59 uur te reageren. Reageert de winnaar later dan 7 november 2023? Dan gaat de prijs naar iemand anders!

Je persoonsgegevens worden alleen gebruikt als jij de winnaar bent van deze winactie en de persoonsgegevens van de winnaar worden na deze winactie verwijderd. De gegevens worden doorgegeven aan Loft Books. Zij zullen zorgen dat de boeken worden opgestuurd naar de winnaar! Ik ben niet verantwoordelijk voor de verdere verzending. Meer informatie is te vinden in het privacybeleid.

Even een disclaimer over het gebruik van de e-books. De e-books zijn alleen voor persoonlijk gebruik. Het doorgeven is illegaal en strafbaar. Je maakt alleen kans op de e-books.

Niet gewonnen? Je kunt dit boek ook kopen via Bol.comBookspot of Bruna. Ook te lezen via Kobo Plus!

Succes!

Liefs,

Veronique

Bedankt Loft Books voor de toffe samenwerking!

*Dit boek is een recensie-exemplaar. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.

*Dit artikel bevat affiliate links. Koop je via mijn link een artikel (iets anders dan boeken mag ook) dan krijg ik een commissie! Jij merkt er niks van, maar je steunt wel Veronique’s Boekenhoekje. Meer informatie is hier te vinden.

Op zoek naar een proeflezer en/of meelezer voor je manuscript? Ook voor korte verhalen of novelles! Meer informatie kun je hier vinden.

Op de hoogte blijven?

Op de hoogte blijven van nieuwe artikelen op Veronique’s Boekenhoekje? Abonneer je hieronder gratis op mijn blog en ontvang meldingen van nieuwe berichten in je mailbox! Meer weten over privacy? Lees dan hier.


10 Replies to “Winactie: Maak 1x kans op De Alfa-vrouwen-serie van Nan Adams”

  1. Wauw! Ik heb al meer gelezen van Nan Adams (Vera op de Veluwe en Brenda Park) en ik ben fan! 🤩
    Dus maak graag kans op deze serie!!!!

  2. Wat een heerlijke actie, kan me nu al voorstellen om de boeken te lezen bij een knapperend haardvuur met een mooi glas rode wijn 🍷

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge