Recensie: Familie Walker 3 – Na al die tijd – Melissa Tagg


Melissa Tagg is een favoriete auteur van mij. Ze schrijft zo’n mooie feelgoodboeken. Na al die tijd is haar nieuwste boek. Het is het derde deel in de serie over de familie Walker. Het was zo’n mooi verhaal. Ik vertel je graag meer. Lees je mee?

Het verhaal van Na al die tijd

‘Na al die tijd’ van Melissa Tagg is het derde boek in de familie Walker-serie. Beckett Walker is al jaren niet meer in Maple Valley geweest uit angst dat hij wordt opgepakt. Dat is exact wat er gebeurt als hij besluit toch terug te keren. Zijn droom om militair advocaat te worden valt in duigen.

Hovenier Kit Danby keert ook terug naar Maple Valley. Ze miste haar thuis en haar beste vriend, Beckett. Terug op de boomgaard van haar familie heeft ze één seizoen de tijd om winst te maken. Maar dat kan ze niet alleen.

Het lijkt simpel: Beckett heeft een taakstraf en Kit heeft hulp nodig. Toch blijkt er een stuk meer op het spel te staan dan ze allebei hadden gedacht.

Mijn mening

De serie over de familie Walker is een favoriet van mij. Het is zo’n lekkere feelgoodserie. In ‘Na al die tijd’ komen verschillende familieleden terug. Het is leuk om te lezen hoe het met ze gaat. Je kunt dit deel prima los lezen, maar ik raad aan om lekker de serie achter elkaar te lezen. Het is echt genieten.

‘Na al die tijd’ is een heel mooi verhaal met veel emoties. Er zitten een aantal mooie passages in. Ik miste in het begin even de diepgang uit de andere boeken, maar dat kwam uiteindelijk helemaal goed.

Het is een hele leuke feelgood met mooie personages. Je kent natuurlijk een aantal familieleden van de familie, maar je leert ook andere stadsbewoners beter kennen. Kit Danby is een leuk personage. Ze is herkenbaar en warm. Beckett Walker is een leuke tegenhanger, maar lijkt toch meer op Kit dan je in eerste instantie denkt. Hij is de jongste van de familie Walker en dat wordt op een mooie manier neergezet door Melissa Tagg.

Er zit een mooie rol voor het geloof in. Het is een warme toevoeging aan dit al mooie verhaal. Het is misschien een tikkeltje voorspelbaar, maar dat vond ik niet storend. Ik heb gewoon weer genoten van dit deel. Ik ben benieuwd naar het vierde deel!

Na al die tijd is een mooi verhaal en een heerlijke feelgood!

Meer van Melissa Tagg?

Op de hoogte blijven?

Op de hoogte blijven van nieuwe artikelen op Veronique’s Boekenhoekje? Abonneer je hieronder gratis op mijn blog en ontvang meldingen van nieuwe berichten in je mailbox! Meer weten over privacy? Lees dan hier.


Benieuwd naar dit boek? Koop dit boek dan via Bol.comBookspot of Bruna of steun de lokale boekhandel!

Liefs,

Veronique

Bedankt Uitgeverij De Fontein voor het boek!

*Dit boek is een recensie-exemplaar. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.

*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Gegevens van Na al die tijd

Auteur: Melissa Tagg
Vertaling:  Evelyne Geijtenbeek-Gouw
Uitgever: KokBoekencentrum Uitgevers
ISBN e-book: 9789029734059 
ISBN paperback: 9789029734042 

Op zoek naar een proeflezer voor je verhaal? Ook voor korte verhalen of novelles! Meer informatie kun je hier vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge