Recensie: Neem me met je mee – Courtney Walsh


Ik ben met veel plezier ambassadeur van Feelgood met een Hart. Samen met de andere leuke ambassadeurs hebben we vandaag allemaal onze recensie van Neem me met je mee van Courtney Walsh voor je! Het is het begin van een nieuwe feelgoodserie. Ik vertel je graag meer. Lees je mee?

Het verhaal van Neem me met je mee

‘Neem me met je mee’ van Courtney Walsh is een zomerse roman die zich afspeelt op het eiland Nantucket. Emily Ackerman heeft de hele wereld gezien met het boekje vol adviezen van haar overleden moeder als leidraad. Helaas is dat boekje niet genoeg als ze terug moet naar Nantucket om het oude familiehuis op te knappen. Helemaal niet als haar lastige grootmoeder komt om een oogje in het zeil te houden. En dan is er ook nog Hollis McGuire, haar buurjongen, die na een blessure teruggekeerd is naar het eiland en Emily’s hart op hol laat slaan. Kan ze haar moeders advies om haar hart te beschermen aan de kant schuiven en zich openstellen voor de liefde?

Van Courtney Walsh verscheen eerder de succesvolle vierdelige serie Harbor Pointe. ‘Neem me met je mee’ is het eerste boek in de serie Terug naar het eiland.

Mijn mening

De serie over Harbor Pointe vond ik geweldig en daarom lag de lat misschien voor deze nieuwe serie hoog. ‘Neem me met je mee’ is voor mijn gevoel anders dan de eerdere verhalen. Het kan ook zijn dat ik gewoon verknocht ben aan de serie over Harbor Pointe.

Het duurde even voor ik in het verhaal zat. Het begin voelde voor mijn gevoel heel zwaar. Ik miste de luchtigheid van Courtney Walsh. Het tweede deel van het verhaal vond ik een stuk beter. Daar zitten een aantal mooie stukken in, maar ik miste de diepgang die Courtney Walsh normaal in haar verhalen brengt. ‘Neem me met je mee’ is een leuk verhaal, maar het heeft me niet zo geraakt als de andere verhalen van Courtney Walsh.

Het geloof speelt een mooie rol in het verhaal. Het verhaal heeft leuke personages en ik denk dat er nog veel meer in deze personages zit. Ik ben benieuwd naar meer van deze personages.

Neem me met je mee is een leuk verhaal!

Benieuwd naar dit boek? Koop dit boek dan via Bol.comBookspot of Bruna of steun de lokale boekhandel!

Blogbom Neem me met je mee

Lees ook de recensies van de andere ambassadeurs van Feelgood met een Hart.

Meer van Courtney Walsh

Op de hoogte blijven?

Op de hoogte blijven van nieuwe artikelen op Veronique’s Boekenhoekje? Abonneer je hieronder gratis op mijn blog en ontvang meldingen van nieuwe berichten in je mailbox! Meer weten over privacy? Lees dan hier.


Liefs,

Veronique

Bedankt KokBoekencentrum voor het boek!

*Dit boek is een recensie-exemplaar. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.

*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Gegevens van Neem me met je mee

Auteur: Courtney Walsh
Vertaler: Tobya Jong
ISBN e-book: 9789029734509 
ISBN paperback: 9789029734493 

Op zoek naar een proeflezer en/of meelezer voor je manuscript? Ook voor korte verhalen of novelles! Meer informatie kun je hier vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge