Boekentip: De weddingplanner – Marijke Vos

Cover van Loft Books

Vandaag heb ik weer een leuke boekentip voor je. Een heerlijk verhaal voor de zomer (of winter). Het is de serie De weddingplanner van Marijke Vos. Ik vertel je graag meer over deze serie. Lees je mee?

Het verhaal van De weddingplanner

‘De weddingplanner’ van Marijke Vos is een sprankelende feelgoodserie over Tessa, die de bijzonderste bruiloften organiseert.

Tessa organiseert als assistent-weddingplanner de mooiste bruiloften. Als Tessa onverhoopt haar baan bij een vervoersbedrijf verliest, en ook nog eens gedumpt wordt door haar vriend, is ze ervan overtuigd dat haar leven instort. Gelukkig kan ze haar gedachten verzetten: ze gaat naar de bruiloft van een studievriendin en ontmoet daar de creatieve maar wat chaotische weddingplanner Maartje. Wanneer het trouwfeest in het water dreigt te vallen, zet Tessa haar organisatieskills in om Maartje te helpen. Ze blijken een goed duo en er ontstaat een samenwerking tussen deze twee uitersten.

Samen storten Maartje en Tessa zich op de meest bijzondere trouwerijen, inclusief bridezilla’s, last-minute afzeggingen en dronken ooms. En o ja, Rob, de leukste cateraar van het land, is er ook opvallend vaak bij…

De weddingplanner is heerlijke feelgood! Het is geschreven in de prettige stijl van Marijke Vos. Een verhaal om bij weg te dromen!

De omnibus kun je bij o.a. Bol.com bestellen.

Meer lezen van Marijke Vos?

Liefs,

Veronique

Ik heb dit boek via Kobo Plus gelezen. Ik heb Kobo Plus zelf betaald. Dit artikel is geen samenwerking en het is ook geen recensie-exemplaar. Puur mijn enthousiasme! Meer informatie over recensies lees je hier.

*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Gegevens van De weddingplanner

Auteur: Marijke Vos
Uitgever: Loft Books

 Op de hoogte blijven?

Abonneer je hieronder gratis op mijn blog en ontvang meldingen van nieuwe berichten in je mailbox! Meer weten over privacy? Lees dan hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge