Recensie: Man op Mallorca – Wendy Louise (Limited Edition Paperflip)

In 2018 mocht ik ‘Ik wil jou(w) baby!’ van Wendy Louise proeflezen en kwam mijn quote op de cover. Heel gaaf! Niet veel later las ik de Seizoenen-serie (Zomerster, Wintermaan en Lentezon) en las ik op de valreep nog even het bijzondere kerstverhaal ‘Kerst op Mallorca’ proef voor Wendy. En toen Wendy met een nieuw project kwam, iets speciaals zou het zijn, was ik direct nieuwsgierig. Het is namelijk een heel bijzonder boek geworden. Man op Mallorca is namelijk een Paperflip! Nieuwsgierig? Lees dan snel verder!

Wat is een Paperflip?

De Paperflip heeft niet één, maar twee covers. Je kunt beginnen met ‘Man op Mallorca’ en daarna flip je het boek en kun je verder lezen in ‘Kerst op Mallorca’. Twee voor de prijs van één!

Het is een pocketformaat. Ideaal om mee te nemen op vakantie, onderweg of voor op je nachtkastje!

Het verhaal van Man op Mallorca

Hier gaat ‘Man op Mallorca’ over:

Het leven van Wendy Louise neemt een gigantische wending wanneer haar dit overkomt. Op een druilerige zomerochtend verandert de dagelijkse sleur in een heuse roman. Die brieven, en degene aan wie zij destijds schreef, kunnen haar gestolen worden: Man op Mallorca allerminst. Dit móet wel de man zijn op wie zij al heel haar leven wacht.

Stapt Wendy uit haar veilige bubbel om Man op Mallorca te ontmoeten? Is dat wel zo verstandig? En waarom neemt uitgerekend nu die ex-vriend aan wie ze de brieven schreef contact met haar op? Doet haar ex zich wellicht voor als Man op Mallorca?

Lees mee in Wendy Louise’s dagboek tijdens de meest turbulente zomer van haar leven. Zelfs zij weet niet wat er in het volgende hoofdstuk staat te gebeuren.

Mijn mening

Het concept van de Paperflip en de twee verhalen vind ik heel tof. Je krijgt niet één, maar twee verhalen. Hoe leuk? De recensie van ‘Kerst op Mallorca‘ kun je al hier lezen, dus ik ga het nu met je hebben over ‘Man op Mallorca’.

Het verhaal is in een bijzondere vorm gegoten. Je leest alles in een soort dagboekvorm. Hierdoor is het verhaal direct een stuk persoonlijker. Het is alsof je heimelijk in een dagboek aan het lezen bent.

‘Man op Mallorca’ is precies wat je verwacht van Wendy Louise. Als je haar stijl te gek vindt, dan ga je van dit verhaal genieten. Een portie humor ontbreekt ook zeker niet.

Het is zeker een feelgoodverhaal op een andere manier. Ik houd ervan! De vormgeving van de Paperflip en de combinatie met het andere verhaal maakt het helemaal af.

Man op Mallorca is precies wat je verwacht van Wendy Louise. Het is liefde en een dosis warmte! Ideaal voor de zomer én de winter!

Liefs,

Veronique

*Bedankt Wendy Louise voor de Paperflip!

Je kunt dit boek bij de lokale boekhandel en o.a. Bol.com bestellen.

*Dit boek is een recensie-exemplaar. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.

*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Gegevens van Man op Mallorca

Auteur: Wendy Louise
Uitgever: Uitgeverij Wens Boeken
ISBN Paperflip: 9789083123233 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge