Veronique’s Week #59: Mooie luchten & live gaan?

Het is weer tijd voor een Veronique’s Week! Er is al veel geschreven over het Corona-virus en dus dat ga ik niet meer doen. Ik neem je weer mee in mijn week vol boeken, Tommy en ik ging voor de eerste keer live! Kijk je mee?

Vrijdag 13 maart 2020

Op vrijdag kreeg ik een mooi pakket van Uitgeverij Aspekt. Ik filmde een unboxing voor je. Je kunt hem hier of hieronder even bekijken.

In het weekend deed ik vooral lekker ontspannen en boeken lezen. Ik wandelde ook een heerlijk rondje! Op zondag deed ik boodschappen en ruimde ik op.

Maandag 16 maart 2020

Ik werkte maandag aan een aantal dingetjes, deed wat huishoudelijke taken en ik genoot van een avondwandeling. Wat is de lucht toch mooi soms!

Hallo lucht!

Dinsdag 17 maart 2020

Zonnetje!

Ik begon aan het onderzoeksgedeelte van mijn scriptie. Het gedeelte waarbij ik eindelijk mag gaan onderzoeken. Pittig, maar leuk! Ik ging wandelen en ik ging voor de eerste keer live op Instagram! In dit artikel lees je meer over dit avontuur.

Woensdag 18 maart 2020

Ik kreeg vandaag de proefdruk van Raak me. Niet. van Laura Kneidl. Dit is het eerste deel van een tweeluik. Ik mag meedoen aan de blogtour van Zomer & Keuning en deze recensie kun je in mei verwachten.

Verder kookte ik spaghetti met zalm en spinazie, ging ik wandelen en werkte ik 5 uurtjes aan mijn scriptie. Hemel… dit was te veel van het goede.

’s Avonds kwam Tommy en knuffelden we wat af!

Donderdag 19 maart 2020

Tommy was er de hele dag en dat is altijd erg gezellig en fijn. Hij maakt me zo rustig en werkt echt stressverlagend. We gingen samen wandelen, genoten van de zon, speelden wat af en knuffelden.

Boeken

Er kwamen ook twee boeken binnen. Tommy is dan de ideale assistent voor de foto. Ik kreeg Rechercheur De Klerck en het duivelse spel van P. Dieudonné en Olivia’s geheim van Muna Shehadi. Allebei maken ze deel uit van een serie. De eerste is het tweede deel van de serie rondom Rechercheur De Klerck. Mijn recensie over het eerste deel lees je hier. Van Uitgeverij HarperCollins kreeg ik het derde deel van de De drie dochters-serie. De recensies van deel 1 Rosalinds leugen en deel 2 Eve’s waarheid kun je hier lezen.

’s Avonds maakte ik Thaise soep. Erg lekker!

Als bonus heb ik nog een leuk filmpje voor je. Tommy was ook enthousiast over Olivia’s geheim…

Deze week kwam online:

Ik wens je veel sterkte in deze bizarre tijd!

Liefs,

Veronique

*In dit artikel kunnen recensie-exemplaar voorbij komen. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.
*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

De boeken uit dit artikel vind je hieronder of bij de lokale boekenwinkels!

Boeken algemeen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge