Mijn maartMaart was een maand vol uitersten: van een ontmoeting met auteur Arthur Japin tijdens de Boekenweek tot allerlei emoties. Ik neem je graag mee in mijn maand. Lees je mee?

De maand in foto’s


We kregen verdrietig nieuws, maar daar deel ik bewust niks over. Het is te privé. Het sluimerde deze laatste weken tussen alle dingen. Gelukkig waren er ook veel mooie en leuke momenten en die deel ik graag met je.

Het is bijna Pasen! Ik schrijf dit artikel op Witte Donderdag, dus Pasen moet nog komen. Ik kwam wel al in de sfeer met mijn paastak en ik ging met een goede vriendin en haar zoontje naar de kinderboerderij. Wat was dit leuk! Samen stampen in de plassen, (vieze) blaadjes verzamelen en kijken naar de dieren. De lente hangt in de lucht!


Voor een opdrachtgever ontwierp ik deze koffiebeker en deze flyer. Ik mocht mee de training Solliciteer Sterk opzetten. Het is speciaal voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Ik ben naast proeflezer ook opgeleid tot grafisch vormgever. En dat vind ik heel leuk om te doen. Interesse? Stuur me een berichtje of mailtje. Schaamteloze zelfpromotie!

De wandelingen zijn heerlijk en ik geniet heerlijk van het prille zonnetje.


Een zaterdag hebben we pannenkoeken op de gourmetplaat gemaakt. Zo leuk en erg lekker. Ik las de thriller ‘Onderstroom‘ van Linda Jansma. Wat was dit een goede! ‘Beste mevrouw Eva‘ vond ik heel indrukwekkend. Niks is lekkerder dan mezelf begraven in boeken. Verdwalen in mooie verhalen!


En nog even twee mooie tips. ‘De maanvallei‘ was een prachtig kinderboek met hele mooie illustraties. ‘Ik beloof je dat ik honderd word‘ is indrukwekkend. Je weet hoe het eindigt en dat maakt het ook best een zwaar verhaal. Ik ben over de helft en op aanraden van mijn zusje lees ik hem verder. Ondertussen ben ik ook bezig in ‘Muze’ van Loren Snel.


Op 18 maart (tijdens de Boekenweek) ging ik naar een lezing van auteur Arthur Japin. Wat een bijzondere auteur! Hij sprak zo levendig en ik vond het geweldig!


Ik kocht het boek ‘Wat stilte wil’ en het is prachtig. Het ligt op mijn nachtkastje en ik probeer elke avond een paar pagina’s te lezen. Ik verdrink in de stijl van Arthur Japin. Je kreeg het Boekenweekgeschenk 2024 erbij. Ik las veel verschillende reacties op de bundel, maar ik vond hem leuk. Er staat een prachtig verhaal in van Splinter Chabot over hun hond Bril.


We hadden een avondje sushi. Gewoon samen. Soms is dat even nodig.

Tijdens de Boekenweek kwamen er verschillende artikelen met Boekentips van auteurs online op Veronique’s Boekenhoekje. Ik deel ze graag nog een keer met je. Klik op de afbeelding om naar het artikel te gaan.


En daar sluit ik de maand maart mee af! Het was een maand vol emoties. Op naar april.

Ik wens je een mooie Tweede Paasdag!

Liefs,

Veronique

Dit artikel bevat gekregen producten, maar is geen gesponsord artikel. Meer lezen over samenwerkingen? Je leest het in de disclaimer.

Dit artikel bevat recensie-exemplaren. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.

Dit artikel bevat affiliate links. Koop je via mijn link een artikel (iets anders dan boeken mag ook) dan krijg ik een commissie! Jij merkt er niks van, maar je steunt wel Veronique’s Boekenhoekje. Meer informatie is hier te vinden.

Op zoek naar een proeflezer voor je verhaal? Ook voor korte verhalen of novelles! Meer informatie kun je hier vinden.

 Je kunt de boeken ook kopen via Bol.com of Bruna. En soms ook te lezen via Kobo Plus!

Bol Algemeen


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge