Nieuwe Baantjer: De Cock en het kind van de rekening – Peter Römer


Op 2 augustus kwam de nieuwste Baantjer uit. De Cock en het kind van de rekening is deel 93 in de serie. Ik overnachtte nog net bij de boekhandel voor de deur, maar een aantal dagen later haalde ik hem ook in huis. En… hij was weer heerlijk! Ik vertel je graag meer over deze nieuwe Baantjer. Lees je mee?

Het verhaal van De Cock en het kind van de rekening

De Cock verwijst een verwarde man die aan zijn deur staat door naar het politiebureau. Een dag later wordt de man dood gevonden. Een oude vete uit de onderwereld…?

Op oudejaarsavond wordt De Cock gestoord door onverwacht bezoek. Op zijn stoep staat een haveloze man met een woeste baard die zegt dat hij zal worden vermoord door twee jonge gasten. De Cock vermoedt dat hij te maken heeft met een verwarde geest en verwijst hem door naar het politiebureau. Een paar dagen later wordt de man dood aangetroffen op een bankje op de Noordermarkt. Vermoord. Hij blijkt Joop Koedam te zijn, een oude inbreker die De Cock ooit nog heeft gekend. Even later wordt er een tweede dode uit hetzelfde circuit aangetroffen. De Cock gelooft niet in toeval en denkt dat de twee het slachtoffer zijn van een oude vete in de onderwereld…

Korte recensie

  • Leuk vervolg in de serie. Hij is toch weer anders dan anders.
  • De Cock is heel kwetsbaar in dit deel.
  • De typische sfeer van Baantjer.

Meer lezen van De Cock?

Ik schreef nog meer over Baantjer:

Even een andere blog dan normaal. Ik wilde dit gewoon heel graag delen. 🙂

Tot bij de volgende blog!

Liefs,

Veronique

Dit boek is geen recensie-exemplaar. Ik kocht hem uit enthousiasme! Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.

*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Op zoek naar een proeflezer voor je verhaal? Ook voor korte verhalen of novelles! Meer informatie kun je hier vinden.

Benieuwd naar dit boek? Koop dit boek dan via Bol.comBookspot of Bruna of steun de lokale boekhandel!

Op de hoogte blijven?

Op de hoogte blijven van nieuwe artikelen op Veronique’s Boekenhoekje? Abonneer je hieronder gratis op mijn blog en ontvang meldingen van nieuwe berichten in je mailbox! Meer weten over privacy? Lees dan hier.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge