Nieuwe Baantjer!

Gisteren kwam de nieuwste Baantjer uit! Als je me een beetje kent, dan weet je dat ik gek ben op de oude rechercheur van de Warmoesstraat. Ik ben gek op het karakteristieke loopje van De Cock, de oude regenjas met het hoedje en het leuke karakter van De Cock.

Ik schreef al heel vaak over mijn liefde voor deze Nederlandse serie, zoals het artikel over de televisieserie, De Cock kwam voor in mijn favoriete karakters, en natuurlijk in het artikel over mijn favoriete series en natuurlijk het artikel over Baantjer nummer 80! 

Baantjer 81: De Cock en een duivels dilemma

Cover De Cock
Bron: Uitgeverij De Fontein

Op 26 september 2017 kwam Baantjer 81 uit. In dit verhaal gaat De Cock weer op pad met zijn trouwe hulp Vledder. Er is een lichaam gevonden in een slootje vlakbij de voetbalclub HAS’32 in Ookmeer. Het blijkt te gaan om een bestuurslid van de club en hij lijkt te zijn verdronken. Daar denkt De Cock anders over. Hij gaat uit van opzet… Hij begint bij de voetbalclub en al snel is duidelijk dat het bestuur een wereld op zich is. Hij gaat op zoek naar motieven binnen het bestuur…

 

Dit boek is geschreven door Peter Römer. Hij schreef al eerder vijf delen van de tv-serie. Hij zet het werk van A.C. Baantjer voort.

Benieuwd!

Ik ren (nog) niet naar de boekwinkel, want ik wil nog even wachten. Ik heb een goede reden nodig om het boek te kopen… en als het zover is, dan nestel ik mij op de bank met thee, een dekentje en het boek. En dan ga ik volop genieten!

Liefs,

Veronique

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge