Recensie: Gewoon zoals we zijn – Emma Anna

Cover van Emma Anna

Ik las Gewoon zoals we zijn van Emma Anna. Een heerlijk sexy verhaal. Ik vertel je er graag meer over. Lees je mee?

Het verhaal van Gewoon zoals we zijn

Door een zware infectie belandt de tweeëntwintigjarige Guus in het ziekenhuis. De infectie is zo ernstig dat zijn hand en een gedeelte van zijn onderarm geamputeerd moeten worden. Wanneer hij wakker wordt uit de zware operatie, komt hij tot de conclusie dat hij hallucineert.
O nee, toch niet!
Degene die hem verpleegt is niemand minder dan Emilio, de jongen op wie hij op de middelbare school jarenlang heimelijk verliefd was. Het kan gewoonweg niet erger…

Emilio is verbijsterd wanneer hij wordt ingedeeld om Guus Brandts Buys te verplegen. Guus was die ene jongen die tot het rijke, populaire groepje op school behoorde. De enige keer dat ze met elkaar hebben gepraat, was toen Guus zich in een benarde situatie bevond.
Emilio twijfelt of hij hem niet beter kan overdragen, want hij merkt dat hij extra begaan is met deze patiënt. En dat wordt alleen maar erger wanneer hij een gesprek afluistert tussen Guus en zijn vriendinnen…

Een hartverwarmende new adult romance tussen een succesvolle influencer en een empathische verpleegkundige.

Mijn mening

Emma Anna heeft het talent om je direct in het diepe te gooien. Bij ‘Gewoon zoals we zijn’ gebeurt dit door een interessant begin met veel heftige emoties. Je zit eigenlijk direct in het verhaal. Het is ontzettend intens vanaf de eerste pagina. Ik vind het knap dat je dit durft. Emma Anna kent geen grenzen en dat vind ik tof. Ze heeft lef.

Het verhaal bevat veel verschillende emoties en op emotioneel vlak is dit één van de betere verhalen van de hand van Emma Anna. Je merkt dat de stijl gegroeid is en dat het nog meer een eigen geluid is.

De personages zijn vanaf de eerste pagina complex met veel diepgang. Je gaat houden van de twee mannen. Ze stelen je hart. Ze zijn zo menselijk. De relatie maakt een mooie ontwikkeling door. De voorkant is mooi gevonden en de titel is goed gekozen. Het past perfect.

Ik heb respect voor het lef van Emma Anna. Ze durft te schrijven en ze durft taboes te doorbreken. Ik kan daar alleen maar respect voor hebben en mijn petje voor afnemen. Misschien vond ik dit wel één van de betere verhalen van deze auteur. Ik heb genoten!

Gewoon zoals we zijn is taboedoorbrekend. Het is vol lef geschreven. Misschien wel mijn nieuwe favoriet van Emma Anna!

Meer lezen van Emma Anna?

Liefs,

Veronique

Bedankt Emma Anna voor het boek!

Je kunt dit boek o.a. bestellen bij Bol.com

*Dit boek is een recensie-exemplaar. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.

*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Gegevens van Gewoon zoals we zijn

Auteur: Emma Anna
ISBN e-book: 1230005551972

Op de hoogte blijven?

Abonneer je hieronder op mijn blog en ontvang meldingen van nieuwe berichten in je mailbox! Meer weten over privacy? Lees dan hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge